Nové Xperie od Sony z CES 2012 naživo: fotogalerie a video

12

Podívejte se na novinky od výrobce Sony, které představil na letošní výstavě CES 2012 v Las Vegas. Čeká na vás spoustu živých fotografií a videopohledů na obě nové Xperie. Nechybí ani porovnání se současným modelem arc S.

Tip: přečtěte si také článek - Sony v Barceloně představí další nové Xperie

Japonský výrobce na letošním CESu představil dvě významné novinky z oblasti nejvybavenějších chytrých telefonů současnosti, které budou hrát velkou roli v jeho úspěchu či neúspěchu v letošním roce. Sony Xperia ion bude mít za úkol zvednout povědomí o značce a také její fanouškovskou základnu ve Spojených státech amerických, a Xperia S pak na celosvětovém trhu. Dnes jsme si pro vás připravili několik živých fotografií a také videa z CESu, kde jsou tyto povedené smartphony zachyceny naživo.

Sony Xperia ion

Sony ion - oficiální fotografie
Preview: Sony Xperia ion: dvoujádrový 1,5 GHz procesor a HD displej

Jak už jsme zmínily na začátku, Sony Xperia ion je telefon určený pouze pro trh v USA. Exkluzivitu na prodej přístroje získal tamní významný operátor AT&T. Xperia ion patří mezi ty vůbec nejlepší aktuálně známé mobilní telefony. Nabídne namátkou třeba 4,5 palcový LCD displej s technologií Bravia Mobile Engine a HD (720p) rozlišením, dvoujádrový procesor od Qualcommu s taktem působivých 1,5 GHz a nebo výkonný 12 Mpx fotoaparát s automatickým ostřením a podporou oblíbené funkce Exmor R určené pro zesvětlovaní fotografií za horších podmínek. Nahrávat samozřejmě umí i videa, a to až v rozlišení Full HD (1080p) při rychlosti 30 fps. Všemu velí operační systém Google Android 2.3.7, který ale na jaře vystřídá aktualizace na nejnovější verzi Androidu 4.0 ICS.

Živé fotografie

Video

Zdroj: phonearena.com

Sony Xperia S

Sony Xperia S - oficiální fotografie
Preview: Sony Xperia S: téměř dokonalý Japonec

Xperia S je oproti modelu Xperia ion určena pro mnohem širší spektrum zákazníků. Sony ji totiž bude prodávat prakticky na všech světových trzích. Jedná se o smartphone větších rozměrů s hmotností 144 gramů, hranatých tvarů s operačním systémem Android 2.3.5 na palubě, opět s přislíbenou aktualizací na Android 4.0 ve stejném termínu jako model ion. Nabízí velmi jemný HD displej s hustotou pixelů 342 PPI, výkonný hardware v čele s dvoujádrovým procesorem Qualcomm MSM8660 s taktem 1500 MHz, grafickým akcelerátorem Andreno 220 a 1GB operační paměti RAM. Stejně jako u ionu je i v případě modelu Xperia S na jeho zadní straně umístěn 12 Mpx fotoaparát s autofocusem a Exmor R, schopný nahrávat Full HD videa. Telefon má v sobě také integrováný HDMI port pro připojení k TV a nebo NFC modul pro bezdrátovou komunikaci, například placení mobilem. Na fotografiích níže najdete i porovnání se starším modelem Sony Ericsson Xperia arc S.

Živé fotografie

Video

Zdroj: phonearena.com

Zdroje: engadget.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
milan weber
prosím Vás já jsem z toho všeho jelen, nevíte někdo zda bude nějaký pořádný telefon na 2 SIM karty? děkuji milan
securid
Pokud to bude mit silnou kompresi foto, nebude fungovat svetelny sensor jako u ostatnich Xperii tak at si to nechaji.. ray nema ani auto blesk :/
securid
No pokud vám přijde z 8 Mpx do 1 MB OK nemáte co vybírat :) Jen rychlo nástřel..
S S8600 Wave III
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-samsung-wave-3-do-tretice-vseho-dobreho-8303
S Galaxy W
http://mobilenet.cz/clanky/recenze-samsung-galaxy-w-vykon-za-hubicku--8174
zamis
myslíte, že bude lepší nový Samsung Galaxy S III nebo Sony Xperia S?
- funkce, výdrž, kvalita displeje, foťák...
Bez ohledu na finance...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze