Sony v Barceloně představí další nové Xperie

5

Sotva jsme oprášili hlavy z poslední výstavy a už se na nás sypou informace o další. Server Phonearena spolu s ostatními dostal pozvánku na únorovou výstavu MWC v Barceloně, ve které láká Sony na další velká odhalení. Novinky na CES mu podle všeho nestačí a my se tak máme těšit na další Xperie.

„Zjistěte, co nás nově čeká dál! Přidejte se k naší prezentaci na výstavě Mobile World Congress pro nejnovější informace a detaily o naší řadě Xperia,“ říká pozvánka.

Co přesně na nás chystá Sony vybalit bohužel netušíme. Na uplynulé CES jsme byli svědky několika zajímavých modelů včetně dlouze proklamované Xperie S (aka Nozomi) či namakaného smartphonu Xperia ion. Nejspíše nás tedy čeká další odhalení tajemstvím opředených modelů, jako jsou Nypon či Pepper.

Výstava MWC 2012 se koná již 26.února letošního roku, takže nejsme od úplného obrázku daleko. Stejně jako v loňském roce, i letos budeme přímo v centru dění a přineseme vám podrobné informace, fotografie a videa nejen nových Xperií.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
pudl
Sony jede a to je dobře......dávám rok či dva a bude to jednička na trhu.
stepo
Tak to vazne doufam! Zda se mi ze sony chce vsem vyrobum-konkurenci ukazat zada! A to je jedine dobre. Proste ja se sony nikdy nevzam! Sony,jste nejlepsi!!!!!
stepo
Sorry chtel jsem napsat.. Ze ja se sony (ericssonu) nikdy nevzdam! sony jste nejlepsi
Jakub
Nechci dělat reklamu konkurenčnímu webu ale na známém ruském mobile-review.com je předběžná recenze xperie S, tento web je známej tím že si nebere servítky a nešetří kritikou (teda aspon to tak vnímám) ale v recenzi na xperii S je to spíš naopak!! Recenzent nebo recenzentka je z telefonu unešený/ná a chválí hlavně displej a materiály ze kterých je telefon vyroben. Na závěr recenze se dozvíme že i kdyby samsung nebo htc představilo lepší telefon tak stejně styl a funkčnost této xperie nepřekoná nic.. Docela mě to zarazilo obzvlášť na tomhle webu (kde navíc sony ericony v minulosti dost hanili) ! tak pozitivní recenzi sem tam snad ještě nečetl :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze