Nové Sony Ericssony Mix Walkman a txt pro naživo (foto a video)

4

Pár dní po představení dvojice hloupých Sony Ericssonů zaměřených na mladé pro vás máme první živé fotografie a videa prototypů ze zahraničních serverů, podívejte se.

Podívejte se také na - Nové mini Xperie od Sony Ericssonu naživo: fotografie a HD video

Je tomu jen několik málo dní, kdy švédsko-japonský koncern Sony Ericsson představil dva nové telefony. Řeč je samozřejmě o hudebním modelu Mix Walkman a o sociálně zaměřeném messengeru s příznačným označením txt pro. Jedná se o přístroje s velkým prodejním potenciálem, a to především díky líbivému designu, široké škále barevných provedení, silnému zaměření na sociální sítě a tím pádem i na mladou generaci a v neposlední řadě hlavně kvůli nízké ceně, která se u obou přístrojů odhaduje zhruba kolem hranice 3 000 korun.

Sony Ericsson Mix Walkman a txt Pro - oficiální fotografie
Tip: preview - Sony Ericsson txt pro: malý pisálek a Sony Ericsson Mix Walkman: nový hloupý hudebník

Dnes vám ukážeme několik živých fotografií obou telefonů a podívat se můžete rovněž i na dvojici prvních videopohledů, které natočili kolegové ze zahraničních webů, kteří již měli možnost si oba telefony, které se na trh mimo jiné dostanou během 3. kvartálu letošního roku, osahat.

Sony Ericsson Mix Walkman

Sony Ericsson Mix Walkman je od představení parodie na kvalitní telefon jménem Yendo hudebním telefonem od výrobce po dlouhé době. Přináší několik zajímavých inovací, a to jak v oblasti softwaru, tak i hardwaru. Zaujme rozhodně možnost barevně odlišených, výměnných pásků, nebo třeba nová funkce Zappin pro přeskočení k refrénu právě přehrávané skladby. Ovládání probíhá skrze 3 palcový WQVGA (240×400 pixelů) displej. Více o telefonu se dočtete v podrobném preview - Sony Ericsson Mix Walkman: nový hloupý hudebník.

Video

Sony Ericsson txt pro

Sony Ericsson txt pro je určen hlavně pro mladé lidi, kteří mají silné vazby na sociální sítě typu Facebook či Twitter, a většinu svého času na nich věnují komunikaci mezi sebou. Pro tento účel novinka disponuje čtyřřádkovou, zespodu výsuvnou QWERTY klávesnicí. Z další výbavy pak zaujme třeba 3,2 megapixelový fotoaparát, podpora paměťových karet microSD, 64 MB RAM, či podpora Wi-Fi a Bluetooth 2.1 s A2DP. Pro více informací o tomto telefonů vás opět odkážeme na naše podrobné preview - Sony Ericsson txt pro: malý pisálek.

Sony Ericsson txt Pro (v čase 6:10)

Zdroje: se-first.com, se-first.com

Diskuze ke článku
dagondrive
To je hruza otresny telefony a pomaly hrozne, to je neovladatelny , fakt priserny , nikdy bych si to nekoupil :D
HUdasp
"Zappin pro přeskočení k refrénu právě přehrávané skladby" - šmarja, další kravina, se kterou SE vyplodilo do světa. Já nevim, vývojáři u nich asi nepoužívaj mozek, či co.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze