Sony Ericsson txt pro v redakci. Ptejte se nás!

15

Do redakce nám dorazil čerstvý zástupce švédsko-japonského výrobce na českém trhu. Je malý, levný a má QWERTY klávesnici. Bude ideální volbou pro mladé pisálky? Nemá nějaké podstatné vady?

Telefon právě testujeme. Ptejte se nás na to, co vás zajímá. Otázky pokládejte v diskuzi, na Facebooku i Twitteru.

Veškeré tyto otázky plně zodpovíme v recenzi, kterou tradičně napíšeme po důkladném otestování přístroje. Nyní se však můžete podívat na komentované video, na kterém vám telefon představíme a zodpovíme některé základní otázky. Samozřejmostí je také řada živých fotografií. Co vás zajímá? Jakou funkci či prvek máme vyzkoušet? Pište nám do příspěvků v diskuzi pod článkem.

Malý, ale s klávesnicí

Telefon máme zapůjčen v ryze dámské červeno-růžové verzi. K dostání je však i černá a bílá verze. Rozměrově se jedná o malé zařízení, které se snadno schová do kapsy či kabelky. I přes nižší cenu je konstrukce poměrně slušná, i když plastová. Klávesnice mohla být větší, po stranách má kolem sebe zbytečně mnoho volného místa.

Txt pro nemá operační systém Android, jak by se z designu prostředí, imitující dražší Xperie, mohlo zdát. Prostředí telefonu je stejné, jako v případě nepříliš povedeného modelu Yendo, avšak rychlost je o trochu lepší a telefon se dá na rozdíl od modelu Yendo plnohodnotně používat. Zamrzí však místy chybné reakce na dotyky a rychlost stále není ideální. Například prohlížeč fotografií, hudební přehrávač nebo webový prohlížeč lze označit za nepovedené a jejich rychlost má daleko k ideálu. O tom se můžete ostatně přesvědčit z našeho videa.

Sony Ericsson txt pro – videopohled

Telefon právě testujeme. Ptejte se nás na to, co vás zajímá. Otázky pokládejte v diskuzi, na Facebooku i Twitteru.

Diskuze ke článku
Jakub
Telefon to je pěkný reakce ujdou ale nějak se mi nelíbí ten internetovej prohlížeč. Myslíte že sony ericsson bude tento model nějak podporovat, třeba že by vydával aktualizace softu? Ptám se proto jestli je nějaká šance že se třeba ještě reakce a ten prohlížeč zlepší... Jinak by mě osobně tedy zajímala výdrž baterie způsob přijmutí hovoru a kvalita zvukového výstupu jak repráčku (kvůli vyzvánění) i do sluchátek.
medard
Xperia Pro podle GSMarena by měla být k mání už ke konci srpna,termín je změněn místo 4.čtvrtletí na 8/2011 !
Jestli je to pravda,tak to by byla bomba.
Konečně klávesnice a bezva mobil.
Jana
chtěla bych se zeptat na připojení přes wifi, telefon mam doma dva dny a nedokážu se dostat ani na jednu internetovou stránku, nic proste nenajíždí...mohl by mi nekdo prosim poradit co s tim....děkujiiii
veve3.com
Tak jak je to s Operou mini a ostatními aplikacemi jako jsou i hry? Jdou do systému dostat? Případně jakou cestou se to provádí, díky moc za odpověď. Koupě tohoto telefonu je u mě na spadnutí :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze