Nothing Phone (1) přichází do ČR. Známe dostupnost i cenu

4
Nothing Phone (1) přichází do ČR. Známe dostupnost i cenu
Fotografie: O2
  • Prodej začne 21. července výhradně u O2
  • K dispozici budou hned tři paměťové varianty
  • Základní cena startuje těsně pod hranicí 12 tisíc korun

Světová premiéra Nothing Phonu (1) proběhla teprve předevčírem. Tehdy jsme mohli prvně oficiálně spatřit do značné míry velmi originální telefon. Pokud je totiž na Nothing Phonu (1) něco vskutku unikátní, pak je to soustava LED na zádech, které umí blikat a svítit podle různých situací. Sám zakladatel společnosti přitom vnímá LED jako vizualizaci vyzvánění, neboť můžete skrze vzorce blikání rozpoznat, kdo přesně vám volá a jestli je nutné vůbec vzít telefon do ruky. Kromě toho samozřejmě upozorní na notifikace, ale také úroveň nabíjení diodami nacházejícími se v blízkosti USB-C či (reverzní) bezdrátové nabíjení diodami v oblasti cívky pro bezdrátové nabíjení.

Nothing Phone (1)

Málokoho by napadlo, že se tato exkluzivita dostane i k nám, natož v tak krátkém časovém intervalu. Operátor O2 ale dnes oznámil, že se Nothing Phone (1) objeví v jeho nabídce již příští týden, konkrétně ve čtvrtek 21. července.

„Nothing Phone (1) rozčeří ustálený trh plný tradičních a známých značek zařízení. Telefon může svým futuristickým vzhledem oslovit především mladší uživatele, kteří jsou otevřenější novinkám," říká Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení, a dodává: „Jsme zvědaví, jak smartphone obstojí v konkurenci ostatních zařízení střední třídy. Jedno je ale jasné, značka Nothing přichází ve velkém stylu."  

Nothing Phone (1)

Zákazníci si novinku budou moci pořídit i na splátky, avšak podstatné je, že k dispozici budou tři různé paměťové varianty. Základní 128+8 GB vyjde na 11 898 Kč, prostřední verze 256+8 GB na 12 898 Kč a vrcholná možnost 256+12 GB na 13 898 Kč.

Nothing Phone (1) 256+12 GB

Rozměry159,2 × 75,8 × 8,3 mm, 193,5 g
DisplejOLED, 6,55" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 778G+,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 500 mAh
tisková zpráva
Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Ta cena ujde.
Ben Ben
Ben Ben
Je fajn, ze to nepokazili cenou. Pokud bude fotak konkurenceschopny, tak ma celkove slusne vyvazenou vybavu a s QI jako bonus. Coz osobne ocenim.
Pc Wifi
Pc Wifi
CPU rekneme uchazejici, pametove verze dobry, libi se mi v zakladu 8GB RAM. Snad bude system prikladne odladeny. Dneska bych uz nebral min jak 256GB verzi... Skoda ze je to zas takova halapartna, ackoliv je to spis jeden z tech "mensich" velikanu...
Deny Roky
Deny Roky
Vždyť si to nekupuj.Nikdo ti to nenabízí halapartno ubohá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze