Nokie Lumia obdrží exkluzivní aplikace, dočkají se i ostatní

Nokie uzavřela na konferenci CTIA řadu partnerství, jejichž výsledkem je celá řada exkluzivních aplikací ve všech možných kategoriích. Z celé řady nových aplikací se mohou exkluzivně těšit majitelé nových Lumií.

Uživatelé Nokií Lumia mají v dnešní době na výběr v Marketplace více než 80 000 aplikací a her, které mohou stahovat. Již co nevidět přinese Nokia celou řadu nových aplikací z oblasti sportu, životního stylu, zábavy, produktivity a novinek. Nokia se nyní totiž pochlubila některými novinkami, které budou moci stahovat exkluzivně uživatelé finských telefonů. Množství aplikací vypsaných níže však bude přístupných rovněž pro všechny Windows Phone telefony, a to buď hned, případně po uplynutí doby, kdy budou moci aplikace stahovat exkluzivně majitelé Nokií Lumia.

Nokia logo

Sport

The PGA Tour - na novou aplikaci budou slyšet především příznivci a milovníci golfu. Díky této aplikace budou mít uživatelé přehled o probíhajících i budoucích golfových turnajích. Dozví se soupisky hráčů, jejich výsledky i handicap. U každého hráče bude podrobný přehled jeho výsledků. Aplikace bude ke stažení v průběhu měsíce června letošního roku.

ESPN hub - exkluzivní aplikace či hub bude ve znamení pravidelných aktualizací, kde se uživatel dočká různých soutěžních výsledků v mnoha sportovních disciplínách. Nebude chybět ani živá dlaždice. Mezi zastoupenými sportovními disciplínami bude třeba tenis, NASCAR či olympijské hry v Londýně. Aplikace bude aktualizována v bezplatné licenci do května roku 2013.

Nokia Lumia 800 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Nokia Lumia 800 – Otevíráme finská okna

Hry

Rovio - finské studio Rovio stojí za nejznámější hrou Angry Birds. V současnosti probíhá příprava a vývoj hry Angry Birds Space i pro platformu Windows Phone. Uživatelé Lumií se jí již brzo dočkají. I v budoucnosti se uživatelé nemusí obávat, že by se nových herních titulů nedočkali.

EA Games - Herně naladění uživatelů mohou očekávat celou záplavu populárních a kvalitních herních titulů pro své Lumie. Mezi připravovanými tituly jsou následující hry FIFA, Madden NFL, NBA Jam, Tiger Woods PGA TOUR® nebo Mirror's Edge Yahtzee.

Nokia Lumia 710 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Nokia Lumia 710 – Windows Phone pro méně náročné

Finance

PayPal tato aplikace sama o sobě nepotřebuje reklamu ani bližší popis. Jak je z jejího názvu zřejmé, jedná se platební metodu, kdy uživatel má vytvořenou virtuální peněženku, pomocí které může uskutečňovat platební transakce. Uživatelé mohou s touto aplikací kdykoliv a kdekoliv platit.

Zábava

AOL Entertainment Hub - tento hub přináší neomezené množství zábavy. Daná aplikace čítá databázi 55 000 hudebních stanic z celého světa. Nechybí ani streamovaná hudba, bezplatné hudební alba nebo upoutávky na filmové novinky či různé trailery. Aplikace poskytne uživateli i přehled o dění v kulturním světě. Kde se co hraje, jaké novinky právě běží v kinech, jaký je aktuální program divadla nebo jaké koncerty právě probíhá či se budou v budoucnosti konat. Aplikace bude dostupná exkluzivně pro uživatele Nokií Lumia po dobu 6 měsíců.

Novinky

Time Magazine - zprostředkovává týdenní souhrn nejdůležitějších událostí, zpráv a dění ze světa showbusinessu. Nejnovější zprávy jsou prvně zobrazovány na živé dlaždici. Uživatel není omezován pouze textovým obsahem ale může sledovat i nejrůznější přidružená videa.

Newsweek - kdo se zajímá o dění ve svém okolí, zprávy a ostatní novinky, ocení elektronickou verzi Newsweeku. Nebude chybět ani stručný a souhrnný přehled zpráv v kostce. Nejnovější zprávy jsou opět zobrazovány na živé dlaždici.

Produktivita

Box - jedna z nejznámějších cloudových služeb pro ukládání dat dorazí zanedlouho oficiálně i pro Windows Phone. Aplikace bude lokalizována do devíti jazyků a dorazí už v létě.

Jak se vám nejnovější aplikace líbí? Využijete některou z nich? Jak jste spokojení s nabídkou aplikací a her v Marketplace? Které aplikace vám případně v Marketplace chybí? Pište vaše názory do diskuze pod článkem.

TZ Nokia
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze