Nokia v Barceloně představí Lumii s Windows Phone Tango (aktualizováno)

12

Již delší dobu je známo, že Nokia na MWC v Barceloně představí nové telefony, mezi kterými očekáváme také novinky s Windows Phone. Určitě bude oznámena dostupnost modelu 900 pro celosvětový trh a dočkáme se také další novinky.

Aktualizováno 17. 2. 2012

Indonésie vydala další ze svých tajemství, tentokrát se však jedná o prozaičtější objekt. Tamní úřady totiž pro provoz schválily dosud nepředstavenou Nokii Lumia 610, která by mohla být představena v Barceloně jakožto první telefon s Windows Phone Tango. Informace o výbavě však stále známy nejsou.

Nokia Lumia 610 schválena pro provoz v Indonésii

Původní informace z 14. 2. 2012

Nokia zaprvé velmi pravděpodobně na MWC v Barceloně oznámí celosvětovou dostupnost modelu Lumia 900, který byl představen v lednu na CES v Las Vegas. Tato informace však byla očekávána a nijak nepřekvapí. Otázkou je, zda bude rovněž obsahovat LTE či lepší fotoaparát, o čemž se spekuluje.

TIP: podívejte se na živé fotografie Nokie Lumia 900 z Las Vegas

Nokia Lumia 900 půjde do celosvětového prodeje

Nokia Lumia 600/610 s Windows Phone Tango

Zajímavější bude představení Nokie Lumia 600 (některé zdroje uvádí také číslici 610), která bude postavena na operačním systému Windows Phone Tango, tedy nejnovější verzi, podporující mimo jiné nižší rozlišení displeje a přinášející některé novinky. I z číselného označení je tedy vidět, že se bude jednat o telefon střední třídy, cenově a výbavou posazený pod současnou dvojici Lumií 710 a 800. Konkrétní hardwarové specifikace bohužel známy nejsou a musíme si počkat na tiskovou konferenci na MWC v Barceloně.

První fotografie Nokie Lumia 600/610, nebo výmysl z Photoshopu?

TIP: přečtěte si recenzi Nokie Lumia 800

Zdroje: pocket-lint.com, mynokiablog.com, postel.go, liveside.net

Diskuze ke článku
toso
ak by bola 600 za dostupnú cenu vellmi by som uvažoval... lebo jedine WP7 od Nokie sa mi zdajú použiteľné...
NDA
samozřejme Pulcner jeden z kktů který neuměj dodržet NDA v honbě za senzacemi...pak se ještě takováhle pakáž bez špetky respektu vydává za novináře
wendafon
skoda ze se pise o lumii a zadni snimek telefomu je n9
wendafon
ne omil ona je to lumia ale proc to je vse stejny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze