Nokia představuje #GameOn. Můžeme se těšit na nástupce průkopnické N-Gage?

4
Nokia představuje #GameOn. Můžeme se těšit na nástupce průkopnické N-Gage?
  • Nokia láká na nový herní telefon, který by mohl navázat na N-Gage
  • Ve videu lze zhlédnout záběry z neoznámené hry

Zdá se, že se na vlně populárních herních telefonů chystá svést i Nokia. Ta by ostatně se svou N-Gage měla být považována za jednoho z průkopníků herních telefonů. S konkurencí to nebude mít Nokia vůbec jednoduché. Speciální herní telefony představilo již Xiaomi, ASUS nebo Razer. Věříme však, že by se Nokia mohla vytáhnout s něčím dostatečně inovativním a i díky odkazu na legendární N-Gage strhnout pozornost.

O novém herním telefonu jsme se dozvěděli díky pobočce společnosti Nokia v Indii. Ta na Twitter vypustila krátký teaser s hashtagem #GameOn, který má navnadit na herní telefon. Ve videu bohužel nezahlédneme nic, než pár krátkých záběrů z neznámé hry. Zda bude mít tento herní telefon na zádech pět fotoaparátů jako Nokia 9 , zatím nevíme, ale věříme, že by nás mohla Nokie ještě příjemně překvapit.

Diskuze ke článku
joovi
No na n-gage vzpomínám rád. Na svou dobu parádní telefon a za super cenu. Zabila to ale cena her a taky nutnost vypnout telefon, když si člověk chtěl hru vyměnit. Navíc to byla jedna z prvních nokií s mp3 přehrávačem. Bych si ji snad z nostalgie koupil zase :D
Jeremy Eric Nowak
to zase bude mit spolecnyho s puvodni ngage asi tolik co hrusky se svestkama.. oboji roste na stromech.. a tim t hasne..
Cronos
N-Gage mě ve své době velmi zaujal, ale díky ceně mobilu, ceně her a celkové nepraktičnosti a jednostrannosti mě odradil A nejen mě. Myšlenka N-Gage zkrachovala. Jak znám Nokii, naváže na tradici N-Gage v tom smyslu, že opět zkrachuje.
Michal Jeřábek
Michal Jeřábek
Tak zrovna v těchto dnech jsem dal dokupy původní n.gage classic a přidal ji k mému QD, je to parádní nostalgie a tohle už nahradit nepůjde, dokavaď to budou lidi dělat hlavně kvůli penězům, bude to nuda :( třeba takový The Sims Bustins out, vtipný, přemýšlení, zabaví na několik hodin a ještě můžete pak telefon týden používat :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze