OnePlus, Nokia i Huawei nás nestačí udivovat

mNews
OnePlus, Nokia i Huawei nás nestačí udivovat
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • OnePlus představilo dva nové telefony ve střední a nižší střední třídě
  • Nokia konečně posílá do prodeje model 8.3, s cenovkou však přestřelila
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Nokia se probudila z letargie a OnePlus se rozhodlo porušit vlastní tradici. Dále nás čeká třeba Crash Bandicoot. Vítejte u mNews.

OnePlus, Nokia i Huawei nás nestačí udivovat – mNews

OnePlus má 2 nové mobily

Říkali jste si, že OnePlus Nord byla jen taková odbočka do střední třídy? Pak se připravte na dvě odbočky v odbočce, protože OnePpus představilo Nord N10 a Nord N100. První jmenovaný za necelých 9 tisíc nabídne 5G sítě, Snapdragon 690, 90Hz IPS displej a základní i ultraširokoúhlý foťák. Vedle toho Nord N100 má pouze HD+ rozlišení, Snapdragon 460, 4 GB RAM a chybí i ultraširokoúhlý snímač. Vyjde vás na necelých 5 tisíc korun, což ale nezní tak špatně. OnePlus tím hodně natahuje svou nabídku a vůbec bych se nedivil, kdyby se spálilo.

Nokia 8.3 je tu a překvapí

Nokia má kuráž. Její letošní nejvýkonnější model 8.3 5G byl představen již v březnu a kvůli koronaviru se dostává na trh až nyní. Nejde o mobil s výkonem vlajkových lodí, ale určitě neurazí. Snapdragon 765G, 8 GB RAM a 4 zadní foťáky nezní nijak špatně. „Novinka" bude stát 19 tisíc korun. Počkat, cože? To už není kuráž, ale bláznovství. Vždyť za stejnou cenu můžete mít mnohem lepší Galaxy S20 FE. O něco levnější Xiaomi Mi 10T Pro nabídne mnohem více a co teprve OnePlus Nord, který stojí o 8 tisíc méně a se stejným procesorem nabídne minimálně lepší displej. Uf!

Huawei stále bez Google

Přesně před týdnem odhalil novinky Huawei. Zmíním oznámený Mate 40 Pro s novým procesorem, špičkovými foťáky, skvělým displejem, rychlým nabíjením a samozřejmě podporou 5G. Moudří už vědí, že tato superlativa zazdívá fakt, že Huawei stále nemůže ve svých telefonech nabídnout Google služby. A aby toho nebylo málo, cena 34 tisíc korun vás k oželení Googlu také rozhodně nepřesvědčí.

Crash Bandicoot v mobilu

Crash Bandicoot je zpět. Nejenže na konzole přichází nový plnohodnotný díl, ale oblíbená postava se podívá i na telefony. Hru vydá společnost King známá díky sérii Candy Crush a možná vás zklame, že Crash sice nabídne známé postavy a sbírání jablek, ale v jádru půjde o pouhou běhačku, kde se vyhýbáte překážkám. Dočkáme se již na jaře příštího roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze