Nokia Lumia 800 dostane další barevné varianty

4

Lumia 800 je v současné době jeden z nejlepších přístrojů s operačním systémem Windows Phone, který na trhu můžete nalézt. Jeho stylový design je doplněn třemi barevnými variantami – černou, růžovou (magenta) a modrou (cyan). Pokud vám to ale náhodou nestačí, Nokia pro vás chystá dvě další.

Na nedávné konferenci Microsoftu ve Francii pořádala Nokia menší předváděčku, během níž se na obrazovce objevil následující obrázek. Všichni byli pod přísným zákazem fotografování, dnes jsou ale podobné prosby takřka bezpředmětné.

TIP! Přečtěte si více o přístroji Nokia Lumia 800.

Díky tomu můžeme vidět, že Nokia chystá další dvě barevné verze přístroje Lumia 800, a to žlutou a stylově bílou. Výrobce samozřejmě oficiálně nic nepotvrdil ani nevyvrátil. Pokud ale můžeme soudit z předchozích zkušeností s jinými modely (Nokia N9), podobný krok byl jen otázkou času.

Jediné, co nám tak v současné době zbývá, je čekat na oficiální potvrzení a nějaké ty oficiální rendery, aby se krása Lumie ukázala naplno. Nových barevných variant se můžeme dočkat už začátkem ledna na výstave CES v Las Vegas. Kdo je váš favorit?

Zdroje: windowsphonefr.com, thenokiablog.com

Diskuze ke článku
loller
Tak mě osobně se velmi zamlouvá ta žlutá, bílá taky vypadá parádně, v žádném případě bych ale nebral černou, viděl jsem v ní N9, a je to nudná barva, ale samozřejmě konzervativněji založení uživatelé budou, dle mě, černou brát všemi deseti...
zami
Mě se nejvice líbí modrá a bílá. Škoda že nejsou finance, protože se mi tenhle telefon zamlouvá.
Keroush
Podle těch senzorových tlačítek umístěných více ve spodu displeje bych to viděl spíše na připravovanou Nokii Lumii 900.
je to nokia 900 :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze