Netflix přidal offline sledování do Windows 10

5
  • Na konci loňského roku představil Netflix režim offline sledování
  • Můžete stáhnout video do zařízení a pustit si ho, i když nejste připojeni k internetu
  • Nyní se tato funkce dostává i na Windows 10 a Windows 10 Mobile

V aktualizaci aplikace pro Windows 10 a Windows 10 Mobile se objevila nová funkce, která je jednoduše nazvaná „Download & Go“. U téměř všech televizních seriálů, filmů a dokumentů je nyní malé tlačítko. Po kliknutí na něj se začne obsah stahovat do zařízení. Po stažení můžete k obsahu přistupovat ze sekce „My Downloads“, do které se dostanete přes hamburger menu a sledovat multimédia v offline režimu, kdykoli budete chtít.

Netflix na Windows 10

Možnost stažení pro offline sledování nicméně není k dispozici pro veškerý obsah. Najdou se výjimky, jako jsou některé filmové trháky, například Iron Man 3. K dispozici je však sekce nazvaná „Available for Download“, kde naleznete veškerý obsah, který je možné stáhnout do zařízení.

Stejnou funkci si mohou uživatelé Androidu a iOS užívat již od začátku prosince. Podmínkou u těchto platforem je operační systém iOS 8.0 či novější nebo Android 4.4.2 a novější. Offline stahování pro Android a iOS má nicméně několik omezení a je více než pravděpodobné, že u Windows 10 tomu není jinak. Stažené pořady jsou samozřejmě chráněny proti kopírování a neuvidíte je ani přes správce souborů. Navíc každé stažení má svou expirační dobu, po které dojde k automatickému smazání videa ze zařízení.

Stáhnout Netflix

Google Play App Store Microsoft Store

Zdroje: windowsblogitalia.com, mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Kamil
Nějak jsem nepochopil "Můžete stáhnout video do zařízení a pustit si ho, i když jste připojeni k internetu" :-)
Redmarx
Torrent, torrent, torrent.

Nemam prolem platit za obsah, za hry taky platim, ale stejne jako u her chci ISO obraz a GOG mi ho umi prodat, tak u videa chci 1080p HEVC MKV a cekam az mi ho nekdo bude umet prodat.
Redmarx
Nashledanou. Bylo tu hezky a cetl jsem mobilenet.cz rad, proto me mrzi, ze se musim rozloucit. Tak vas zdravim a nashledanou.

(reCaptcha s obrazky fakt ne, to nedavam.)
Řezňýk
Netflix Uloz.to edition

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze