Synchronizace oznámení mezi W10M a Windows 10 je za dveřmi

53

Očekávané synchronizace různých oznámení mezi mobilními a desktopovými Windows je na spadnutí. Vše by mělo probíhat skrze Cortanu a první uživatelé programu Insider by se novinka mohli dočkat možná již v příštím týdnu.

Windows 10

Oznámení o zmeškaných událostech se na mobilních telefonech soustředí do lišt. Během pracovního dne by však mnozí ocenili, aby se jim notifikace zobrazily také na jejich počítači. To prozatím není možné, avšak Microsoft intenzivně pracuje na této nové funkci. Již dříve se objevila informace, že se tato novinka dostaví nejprve pro Android.

TIP! Microsoft přidá do Windows 10 Mobile podporu čteček otisků prstů

Windows 10 Preview

Vše je založeno na spojení s Cortanou, kterou musí mít uživatel funkční jak na počítači, tak na mobilním telefonu. Povinný je také jednotný účet a navzájem povolené sdílení notifikací. Jakmile vám dojde upozornění na telefon, mělo by se nejpozději za několik málo vteřin objevit také v centru oznámení Windows 10. Současně bude možné přímo v centru notifikací i rychle odpovědět. Nová funkce by se měla objevit ve Windows 10 Mobile Preview Build 1435X. Jeho vypuštění mezi uživatele programu Insider se očekává v příštím týdnu.

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Lime
Teď, když už ten systém nepoužívá ani Hulán?
Rob
Zase jeden chytrej. 300 milionu ti nestaci?
Michal Šorm
Michal Šorm
A všem je to úplně jedno :D
Tomas
Pozde, taky jsem odesel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze