Neomezená data zcela zdarma? Ano, s předplacenkou od O2 na jeden den

Neomezená data zcela zdarma? Ano, s předplacenkou od O2 na jeden den
Fotografie: O2
  • Podmínkou je předplacená karta s alespoň 1GB datovým balíčkem
  • Jeden den neomezeného datování lze využít každý měsíc
  • Případné další dny jsou již zpoplatněny

Mobilní telefony dnes již nepoužíváme jen na volání či klasické SMS, prim hrají data, což dokazují různé statistiky, třeba ty vánoční. Potvrzují to samozřejmě průběžně i čeští operátoři, nejnověji O2.

O2

„I mezi zákazníky s předplacenými kartami je čím dál více smartphonistů. Mezi nově příchozími jich je přes 90 procent. Na jejich potřeby být online reaguje i nabídka O2 předplacených GO karet, které obsahují 1, 3 nebo 7 GB dat. Ačkoliv se velké procento zákazníků s předplacenou SIM kartou stále připojuje na Wi-Fi, O2 přináší spolu s Daty naplno možnost být kdykoliv neomezeně online a užívat si superrychlá, a hlavně neomezená 5G mobilní data na celých 24 hodin,“ vysvětluje ředitelka segmentu mobilních služeb společnosti O2 Silvia Cieslarová.

Služba Data naplno nejsou nijak novou službou, jde o to, že si uživatel může pro vybraný den zapnout neomezená data v síti 5G bez omezení stáhnutých dat. Cena je stanovena na 49 Kč a hodí se například pro chvíle, kdy víte, že budete výjimečně potřebovat větší objem dat a v dosahu nebude žádná Wi-Fi.

Nově však O2 představilo možnost všem předplacenkářům využít službu Data naplno jedenkrát v měsíci zcela zdarma. Aktivace probíhá snadno skrze aplikaci Moje O2 a podmínkou je již jednou vzpomínaný tarif s 1 GB, 3 GB nebo 7 GB dat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze