Nejoblíbenější video českého YouTube? To neuhádnete

5

V rámci každoročního projektu YouTube Rewind zveřejňuje společnost Google žebříčky nejoblíbenějších a zásadních videí uplynulého roku. Český YouTube v roce 2015 jasně ovládla reklamní videa s virálním potenciálem. Schválně, tipněte si, kdo obsadil první čtyři místa.

YouTube letos slaví desáté výročí, a proto se letošní YouTube Rewind nese v duchu vzpomínání na nejdůležitější memy uplynulého desetiletí. Současně se zveřejněním výročních žebříčků Google spouští novou funkci, záložku Trending Tab, která divákům zkrátí cestu k aktuálním trendům a novinkám ve světě hudby, zábavy i poznávání.

Letošní žebříček nejoblíbenějších videí na serveru YouTube v České republice zcela ovládla Kofola a její pes Ftefan. Mezi top deseti virálními videi Fofola obsadila hned čtyři první příčky a přeskočila taková jména tuzemské YouTube scény, jakými jsou ViralBrothers nebo GoGo. Zbylé pozice obsadili populární YouTubeři. Žebříček také poukazuje na sílu českých tvůrců, pouze jediné video z první desítky totiž vzniklo za našimi hranicemi.

Další žebříčky nejpopulárnějších videí za rok 2015 naleznete zde.

Zdroje: youtube.com

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
misaz
To je teda masakr, aby to "vyhrála" reklama. Inteligence našeho národa jde do kytek. Jde s ním stále víc a víc manipulovat.
véna
vidat to tak o týden díl taky by na první místě bylo video GOGO - MŸSLI od goga

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze