Navigace Waze se naučila vyhledávat místa podle kategorií

1

Dopravně-navigační aplikace Waze, která je založena na spolupráci rozsáhlé komunity uživatelů, se dočkala nové aktualizace pro Android i iOS. Kromě obvyklého vylepšení stability a oprav chyb přináší i několik zajímavých novinek. Jejich cílem je dále zlepšit uživatelský komfort.

Waze

Nejviditelnější a nejzásadnější novinka se týká vyhledávání cílů cesty. Nyní můžete vyhledávat místa podle kategorií, jako jsou například nedaleká parkoviště, restaurace, obchody, hotely a další. To znamená, že již nemusíte znát přesný název místa, kam chcete navigovat.

TIP: Waze dostává aktualizaci: řekne vám, kdy vyrazit

Aktualizace však obsahuje i vylepšení hlasového vyhledávání. Při hledání ulice můžete vyslovit její název v jazyce země, ve které se nacházíte, i když je vaše aplikace Waze v jiném jazyce. Aplikace také nově zobrazuje vzdálenost do libovolné lokality, když jí napíšete do vyhledávacího pole.

Aktualizovaná aplikace je již k dispozici ke stažení v Google Play i App Store.

Stáhnout Waze

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: gsmarena.com, play.google.com, itunes.apple.com

Diskuze ke článku
Petr
"To znamená, že již nemusíte znát přesný název místa, kam chcete navigovat."

To člověk přece nemusel ani předtím, stačilo napsat třeba "rozhledna" a vypsalo to ty v okolí, teď to teda bude jednodušší v tom, že ty základní kategorie člověk nebude muset vypisovat a jen si klikne (předpokládám, screen tu není a aktualizace mi ještě nedorazila).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze