Nástupce Sony Xperia Z1 opět s kovovým rámem?

28

Sony má mezi odbornou i fanouškovskou obcí docela solidní kredit co se týče designu svých telefonů. Ten byl většinou vždy označován jako originální a stylový. Zdá se, že ani příští rok v tomto ohledu japonský výrobce nepoleví – spíše naopak.

Údajně od spolehlivého zdroje přímo z blízkosti továren Sony získal zajímavý set fotografií čínský server ctechcn.com. Na fotografiích je vidět kovový odlitek šasi pro nový telefon řady Xperia.

Zevnějšek rámu víceméně, prý i co do velikosti (prozatím nepotvrzeno) , koresponduje s aktuální vlajkovou lodí Xperia Z1, která má rovněž kovový rám. Snad jen na spodní hraně si můžete všimnout tří pinů, určených pro nějaký druh budoucí dokovací stanice. Vnitřní část je ale upravena výrazněji. Je zde například více místa pro modul fotoaparátu (že by větší čip?), který ovšem stále bude podle fotografie zadní části postrádat xenonový blesk.

TIP! Sony Xperia Z1S na tiskové fotografii (7x aktualizováno)

Více informací zatím server ctechcn.com nepřinesl. Musíme si tak počkat na další úniky. Je pravděpodobné, že nový model bude vlajkovou lodí pro první polovinu roku 2014, představen bude na jednom z velkých veletrhů na začátku roku a uveden do prodeje ke konci prvního čtvrtletí.

Zdroje: ctechcn.com, thedroidguy.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Dúfam, že už sa ukludnia s tými cenami. Aby stál v dnešnej dobe mobil viac ako 500€ je vážne na zamyslenie ...
Jirka
Bohužel není proč aby chodily s cenou dolů :-( když to lidi kupojou tak proč je nepodojit, bohužel jasná politika apple a všichni se toho chytají :-/
neprihlaseny
Sony už ani nesleduju. Měl jsem Xperia Z a kvůli tlačítkům na displeji a nevyměnitelné baterii ho nakonec vrátil.
Árný2
Mě by zajímalo co tam daj za procesor. Jestli tam daj snapdragon 800 nebo něco novýho od qualcommu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze