Nabídne Netflix do konce roku offline sledování?

Konkurence je ve světě video streamovacích služeb skutečně obrovská. Každý se snaží překonat ostatní neustálým přidáváním nových funkcí a jednou z těch nejvíce odlišujících je offline přehrávání a možnost stáhnout si video dočasně. Netflix dlouho možnost takové funkce popíral, ale podle posledních informací se možná brzy dočkáme změny.

Netflix je dlouhou dobu králem video streamovacích služeb a stejně dlouho také razantně popíral možnost offline sledování. Podle dřívějších slov CEO Reeda Hastingse „se to nikdy nestane“, ale podle různých zdrojů se Netflix možná chystá tento názor přehodnotit. Podle nich má totiž Netflix do konce tohoto roku zpřístupnit uživatelům offline sledování a to jak na mobilních zařízeních, tak počítačích.

TIP! Netflix nenaplňuje cíle, zdražení odrazuje zákazníky

Netflix

Společnost samozřejmě tyto spekulace okamžitě popřela, ale pokud se nakonec přeci jen ukáží pravdivými, můžeme velmi pravděpodobně očekávat, že bude tato funkci limitována pouze na originální obsah, jako jsou různé seriály od Marvelu či nedávné hity jako Stranger Things. Netfilx by se tak dotáhl na konkurenci v podobě Amazonu nebo třeba i kabelových obrů, jako je Comcast, kteří offline sledování nabízejí, avšak zároveň jej také limitují na pouze vybraný obsah.

Stáhnout Netflix

Google Play App Store Microsoft Store

Zdroje: streamingobserver.com, techsite.io, slashgear.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze