Motorola Moto G84 se představí 1. září. Bude lákat na 50Mpx foťák s OIS

1
Motorola Moto G84 se představí 1. září. Bude lákat na 50Mpx foťák s OIS
Fotografie: Motorola
  • Telefon má pOLED displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí
  • Výrobce přislíbí 3 roky bezpečnostních aktualizací
  • Výkon má zajistit Snapdragon 695

Motorola se chystá představit klíčovou novinku střední třídy. Na indické stránce obchodu Flipkart se již nachází poměrně podrobné informace o právě připravované Motorole Moto G84. Půjde o standardně vypadající zařízení ve třech barevných variantách, které nabídne 6,5" pOLED displej s Full HD+ rozlišením a také 120Hz obnovovací frekvencí. Zaujmout bude plánovaná novinka moci také méně obvyklým a pastelovými barvami.

Motorola Moto G84

Hardwarová výbava má stát na 256GB úložišti a 8/12GB RAM. Na každý pád nebude chybět podpora paměťových karet, což znamená, že o úložný prostor by neměla být nouze. V telefonu bude připraven Android 13, avšak výrobce rovnou přislíbil Android 14. Bohužel to bude zřejmě poslední velká aktualizace. Alespoň má dojít na 3 roky podpory bezpečnostních záplat.

Motorola Moto G84

Na zadní straně budou dle všeho dva fotoaparáty: hlavní 50megapixelový s praktickou optickou stabilizací obrazu a 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv, který současně poslouží i jako makro. V další výbavě se objevují stereo reproduktory, 3,5mm jack a mírně zvýšená odolnost IP54. To v praxi znamená, že nebude vadit, když telefon zmokne, nebo jej polijete vodou. V útrobách telefonu má být baterie s kapacitou 5 000 mAh s podporou 33W drátového nabíjení.

Konkrétní informace bychom se měli dozvědět příští pátek, kdy se očekává oficiální představení.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Co vím, Motorola neumí foťáky. Zase je fajn 256 GB Úložiště...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze