#mobileDrink v Hradci Králové: Petrof, Galaxy S10, Tesla nebo Jaguar

#mobileDrink v Hradci Králové: Petrof, Galaxy S10, Tesla nebo Jaguar
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech, přičemž nyní jsme zavítali do Hradce Králové
  • Partnery byl kromě Vodafonu i Samsung, Huawei, Honor, Alza.cz a další
  • Kromě mobilů a notebooků jste si mohli projet elektromobily Tesla, Volkswagen e-Golf nebo Jaguar I-Pace

Minule #mobileDrink oslavil pětileté výročí a do šestého roku oblíbené akce jsme vstoupili v Hradci Králové. Třináctý #mobileDrink se konal v úžasném prostoru Petrof galerie a kavárny, budově, která získala i ocenění krajská stavba roku. Mezi krásnými piany Petrof se sešlo padesát z vás na komunitním setkání našich fanoušků mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích, které se těší velké oblibě a potvrdilo se to i tentokrát.

Přichystáno bylo bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz a fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, notebooků a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například zbrusu nové Samsungy Galaxy S10, které se představily v San Franciscu jen den předtím! V předpremiéře pak Huawei ukázal nové MateBooky a nechyběl také nový Honor View 20. Díky Alza.cz jste si mohli prohlédnout také nové iPhony Xs a Xs Max. Nechyběly ani Nokie, LG, nové Xperie, Xiaomi nebo třeba ZenFone 5Z a BlackBerry.

#mobileDrink v Hradci Králové – reportáž

Dobré jídlo, mobily a spousta zábavy. To je #mobileDrink

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz, Asociaci pro elektromobilitu a místnímu dealerství Jaguaru – DEKOM SYSTEM, s.r.o., jste se mohli projet Teslou Model X a elektromobilem Jaguar I-Pace. Díky carsharingu Car4Way a pronájmu elektromobilů e-carsrent.cz jste si pak mohli prohlédnout i projet Volkswageny e-Golf. Zajímavostí tohoto vydání byly přednášky Vodafonu, Samsungu, Huawei i Samsungu ve stylu fuck-up night. Mohli jste se tak dozvědět, co se i velkým korporacím opravdu nepovedlo, a jak se z toho poučili.

Nechyběly elektromobily Tesla Model X, Jaguar I-Pace nebo Volkswagen e-Golf

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž, tentokrát rovnou o šest cen. Velmi nás také bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky nebo i elektromobility nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci nebo co chystáme v nejbližší době.

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Hradci Králové, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní! A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.

A samozřejmě nechyběla soutěž o hodnotné ceny!
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze