#mobileDrink 16 v Plzni už tento čtvrtek! Nové telefony, elektromobily i soutěže!

#mobileDrink 16 v Plzni už tento čtvrtek! Nové telefony, elektromobily i soutěže!
Fotografie: mobilenet.cz
  • Spouštíme ostré přihlašování na mobileDrink v Plzni
  • Konat se bude ve čtvrtek 9. června od 18:30
  • K vyzkoušení budou nejnovější a nejlepší smartphony, stejně jako elektromobily
  • Účastníci budou moci vyhrát zajímavé ceny, například Sony PlayStation 5!

Již tento čtvrtek, 9. června pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobiledrink 16 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Tentokrát zavítáme za našimi fanoušky a příznivci do Plzně. Partnerem události je kromě Vodafonu také již tradičně Samsung, dále také Xiaomi a Honor.

mobileDrink 16 v Plzni již příští týden - přihlaste se

A co bude na programu tentokrát? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za našimi weby mobilenet.cz, fZone.cz nebo fDrive.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony a wearables a dozvědět se něco zajímavého.

Na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony, hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše jako obvykle proběhne v uvolněném neformálním duchu.

Místo a čas konání #mobileDrink 16


KDY: ve čtvrtek 9. června od 18:30
KDE: Plzeň (místo potvrdíme registrovaným členům)

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější Samsungy S22 a ohebné kousky, smartphony Sony, Huawei a Honor nebo iPhony 13 (Pro), samozřejmě dovezeme i špičkové elektromobily. Těšit se můžete na Audi e-tron, BMW iX a Ford Mustang Mach-e. V zajímavých soutěžích budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnovali partneři. Například Vodafone věnuje do soutěže Sony PlayStation 5!

Chcete se mobileDrinku zúčastnit? Pak neváhejte ani minutu a přihlaste se níže. Kapacita mobileDrinku je totiž omezená, do prostoru se vejde 50 fanoušků a pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro předběžné přihlášení na #mobileDrink 16 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze