#mobileDrink 16 v Plzni: nejnovější smartphony, VR, elektromobily a skvělé jídlo

#mobileDrink 16 v Plzni: nejnovější smartphony, VR, elektromobily a skvělé jídlo
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu
  • Probíhá v různých českých městech, tentokrát jsme potěšili fanoušky v Plzni
  • Partnery byly kromě Vodafonu i společnosti iWant, Honor, Samsung, Xiaomi a další
  • Hrálo se díky nim o velké množství cen včetně PlayStationu 5 a Magic4 Pro
  • Kromě mobilů, tabletů a wearables jste se mohli projet elektromobily Audi e-tron, Tesla Model X, BMW iX a Mustang Mach-E

#mobileDrink 16 se tentokrát konal v Plzni, kde jste si mohli prohlédnout nejnovější smartphony, projet se v prémiových elektromobilech a zároveň měli možnost vyhrát hodnotné ceny.

#mobileDrink 16 – reportáž

Jsme rádi, že jsme se i tentokrát sešli v hojném počtu. Za organizací stojí pevné spojení hlavních partnerů, tedy webu mobilenet.cz a operátora Vodafone. Tentokrát jsme se sešli v prostorech DEPO2015 v Plzni. Poděkovat chceme také našim dalším partnerům, jmenovitě iWant, Honor, Samsung a Xiaomi, díky kterým jste mohli vidět ty nejlepší smartphony současnosti.

Přichystáno bylo opět bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program, možnost potkat se s týmem mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz a Vodafone, vyzkoušet si desítky telefonů, wearables a dalších nových zařízení. Velkými lákadly byly například iPhony, novinky výrobce Honor včetně vlajkového modelu Magic4 Pro, špičková Xperia 1 IV, nejnovější produkty od Xiaomi a nechyběly ani telefony Realme, ASUS, Vivo nebo kompletní portfolio novinek výrobce Samsung.

Díky našemu sesterskému portálu fDrive.cz jste se mohli projet elektromobily Audi e-tron, Tesla Model X, BMW iX a Mustang Mach-E. Zajímavostí byly přednášky Samsungu, Honoru i dalších partnerů, díky kterým jsme mohli nahlédnout do historie, ale také se dozvědět o nejnovějších technologických vychytávkách. To ale zdaleka nebylo vše, díky HTC jste si mohli vyzkoušet také virtuální realitu.

Jsme také rádi, že jsme tentokrát rozdali i nemalé množství hodnotných cen, šance na výhru byla tentokrát opravdu velká. Vyhrát jste mohli herní konzoli Sony PlayStation 5, kterou daroval Vodafone, rovněž také Honor Magic4 Pro, telefony výrobce Xiaomi i Samsung, chytré hodinky a další.

Součástí #mobileDrinku je bohaté občerstvení

A pokud vás zajímá, jaká byla atmosféra #mobileDrinku z první ruky, projděte si přiloženou fotogalerii. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Plzni, budeme se těšit na dalších našich setkáních. A nezapomeňte, sledujte mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na mobileDrink vždy dopředu vědět. Místa se vždy velmi rychle zaplní!

A Pokud chcete o novinkách na mobilenet.cz vědět vždy jako první, aktivujte si naše notifikace na články a přihlaste se k odběru novinek pomocí formuláře níže.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze