Microsoft vylepšil aplikaci kamery ve Windows 10

10

Microsoft vydal důležitou aktualizaci aplikace Kamera pro zařízení s Windows 10 po výročním updatu. Uživatelé tak mají k dispozici vylepšené prostředí s důležitými prvky nastavení po ruce.

Aktualizace Kamery ve Windows 10 byla již opravdu potřeba. Uživatelé si často stěžovali, že možnosti nastavení jsou špatně dostupné, a tak Microsoft Kameru značně vylepšil. Nové prostředí jak pro desktopy tak pro telefony měli k dispozici zatím pouze členové programu Windows Insider, nyní je ale dostupná pro všechny uživatele.

Windows Kamera

TIP: Aplikace Microsoft Paint 3D se dočká i mobilní platforma

Změn je na první pohled více než dost, čehož společnost dosáhla kompletním přepracováním uživatelského prostředí, které by mělo být mnohem přívětivější. Možnosti nastavení nyní budete mít přímo na obrazovce a dostanete se k nim tedy pomocí jednoho kliknutí. Úspora času je to sice malá, pro vytvoření použitelného snímku v rychlosti ale k nezaplacení. Microsoft také upravil nastavení zoomu, které je také hned na hlavní obrazovce. Uživatelům konvertibilních zařízení s klávesnicí navíc přibyla v prostředí nová zkratka – pomocí mezerníku pořídíte záběr.

Změna prostředí je vítaná, ale Microsoft navíc přidal novou funkci time-lapse, tedy pořízení časosběrné fotografie. Aktualizace je již dostupná a pozvedává tak Windows Kameru do verze 1021.11. Podmínkou jsou Windows 10 po Anniversary Updatu.

Stáhnout Windows Kamera

Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: mspoweruser.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Kamil Kotlář
Kamil Kotlář
Časosběrné fotografie nejsou novinkou, pouze jsou teď po ruce.
k
Jo,jo, už ji mám na své L950 a je to tak. Nejsem v žádném programu, takže aktualizujte si kameru všichni.
Za to palec na horu.
ANO
Proc je tam ikonka windows phone? Jinak teda na prvni pohled moc zmen nevidim ......
Rob
Presne tuhle verzi mam a žádnou novinku nevidím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze