Excel pro Android umí CSV soubory, PowerPoint a Word lépe formátují

24

Microsoft vydal novou aktualizaci pro trojici kancelářských aplikací Word, PowerPoint a Excel pro Android. Aplikace přichází s novými funkcemi a vylepšeními, stejně jako s rychlejším a snazším formátování textu.

Pro Aplikaci Word a PowerPoint zavedl Microsoft nový způsob, jak snadněji formátovat a upravovat text. Word také přinesl některá vylepšení pro tablety, která umožní během pár dotyků na displeji měnit a vkládat velikosti sloupců a řádků u tabulek. Nejčastější úpravy textu/obrázků pak vyvoláte jedním kliknutím a pro uživatele tak budou snadněji přístupné a zjednodušené bude také vyhledávání z dokumentu přímo na webu pomocí vybraných frází z textu.

office

TIP: Windows 10 mají nové aplikace pro Facebook, Messenger a Instagram

PowerPoint pak přichází s nejčastějšími nabídkami pro rychlou úpravu, lepším formátováním a intuitivním rozdělováním textu do sloupců. Excel nově umí otevírat soubory CSV. Aplikace také podporují sdílení přes WeChat a zjednodušilo se přihlašování k účtu.

Stáhnout Microsoft Word

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft Excel

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Microsoft PowerPoint

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: mspoweruser.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
tiki taka
Stejně mě to nepřinutí si koupit foun s droidem. I když jsem poslední dobou pár mobilů s tímto systémem měl v ruce a jako dobrý, ale u wp8.1 a w10m se mi nikdy nestalo, že bych telefon zaviroval k nepoužití. Takže systém od Microsoftu má své mínusy, ale i své plusy
Rendy
Proč v článku není odkaz na stažení i pro W10M ?
Redmarx
Docela by me zajimalo: pouzivate to nekdo v realu, teda opravdu jestli MS Office na Androidu jste nekdo jen nenainstalovali ale jestli to pouzivate?

Ja treba dal do smartphonu WPS Office, ale v podstate to krome otestovani nepouzivam a bohate mi v telefonu dostacuji Dokumenty a Tabulky od Google.
Bukovec CZ
Bukovec CZ
Tak třeba šifrování dat mají 640 a 650 vyřešeno hardwarově pomocí TPM čipu... o tom si může nechat Androidí konkurence jen zdát...

Navíc WM phony může člověk používat bez nainstalování jedné aplikace, protože tam již v podstatě všechny důležité jsou.

Nemluvě o dlouhodobé podpoře a aktualizacích, které Androidí telefony za 6000 Kč nabídnout nemohou...

Nevýhody má každý systém, je to jen o našich preferencích...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze