Zbrusu nový prohlížeč Edge přichází skrze Windows Update

15
Zbrusu nový prohlížeč Edge přichází skrze Windows Update
Fotografie: Microsoft
  • Přepracovaný Edge je založen na jádru Chromium
  • Těšit se můžete na podporu rozšiřujících modulů

Internetový prohlížeč Microsoft Edge byl vypuštěn společně s Windows 10. Microsoft nyní oznámil vydání zcela přepracované verze prohlížeče. Nová verze k vám doputuje prostřednictvím funkce Windows Update, tedy aktualizace. Pakliže byste nechtěli čekat, můžete si jej předem stáhnout ze stránek Microsoftu.

Microsoft Edge
Microsoft Edge 2020

Nový Microsoft Edge je postaven na jádru Chromium, které používají i všechny konkurenční prohlížeče, jako je například Opera či vůbec nejpopulárnější Chrome od Googlu. V praxi to znamená, že v novém Microsoft Edge by webové stránky měly vypadat shodně jako u ostatních prohlížečů. Současně budou kompatibilní různé rozšiřující moduly.

Stáhnout Microsoft Edge

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pesedm
Edge Chromium je už o něčem jiném. Velmi ok 🙂
Mio
Několik měsíců používám jak na desktop, tak na smartphone a musím říct, že k Chrome se tak brzy nevrátím. Zejména na smartphonu je to nebe a dudy. Androidí Edge má mnohem lepší uživatelské rozhraní, umí v základu blokovat reklamy a některé trackery, umí synchronizovat jak soukromý, tak firemní MS účet a za tu krátkou dobu je vidět, že MS na něm maká svědomitě.
Marek
Ja ho používam už zhruba mesiac a musím uznať že je dobrý dokonca som si ho dal aj do mobilu a nesťažujem sa funguje lepšie ako chrome
End
Používám na Androidu a je nejlepší ze všech.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze