Motorola přináší aktualizaci Moto Camera 2 pro Moto Z3 Play

Motorola přináší aktualizaci Moto Camera 2 pro Moto Z3 Play
  • Majitelé Motorola moto Z3 Play právě obdrželi nejnovější aktualizaci aplikace Moto Camera 2
  • Ta přináší nové a zajímavé doplňky a možnosti

Uživatelé si nyní mohou vybrat z řady živých filtrů Live Filters (ty jsou k dispozici na všech moto zařízeních). Díky možnostem UI úpravy fotografických rastrů je nyní možné správné zarovnání fotek. A je toho ještě více: stabilita databází v manuálním módu, histogram a zobrazování teploty v Kelvinech pro všechna zařízení.

Histogram je poměrně užitečný, ale často nepochopený a zanedbávaný nástroj v digitální fotografii, který pomáhá dosáhnout správné expozice na snímcích. Je to grafická interpretace osvětlení fotografované scény. Levá strana grafu představuje černou barvu nebo stíny, pravá strana slouží pro zvýraznění nebo světlé oblasti a střední část je určena středním tónům (střední, nebo 18% šedá). Umístění vrcholu pak představuje počet pixelů v daném tónu. Histogram je k dispozici pouze v ručním režimu.

Moto Z3 a Moto Z3 Play už mají také AR nálepky, které uživatelům umožňují přesouvat virtuální objekty a symboly do reálného světa. Tato funkce funguje prostřednictvím aplikace Google Lens přímo integrované do softwaru fotoaparátu. Moto G6 Plus a Moto G7 tuto funkci dostanou už během února.

S nejnovějšími aktualizacemi se uživatelé dočkají opravy chyb a vylepšení výkonu

Po předchozí aktualizaci aplikace Moto Camera 2 z prosince 2018 mohou všechna zařízení Motorola používat pro přední fotoaparát režim Portrait a Spot Color a přidat vodoznak na fotografie. Vodoznak s nápisem „vyfoceno s Moto (název modelu)“, jménem uživatele a logem Motorola se zobrazuje vždy v rohu fotografie.

Stáhnout Moto Camera 2

Google Play (zdarma)

Motorola Moto Z3 Play

Rozměry156,5 × 76,5 × 6,7 mm, 156 g
DisplejSuper AMOLED, 6" (2 160 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 636, 8×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 32 GB / 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 000 mAh, doba nabíjení: 1:13 hodin
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze