Manažerská Motorola Pro s Androidem bude i pro Evropu (video)

2

Android se zaměřením na Business, Motorola Pro byla potvrzena pro Evropu. To je skvělá zpráva pro podnikové uživatele a manažery. Přístroj nabízí QWERTY klávesnici pod dotykovým displejem. Přichází snad konečně rovnocená konkurence pro komunikátory BlackBerry?

Motorola Pro - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše detailní preview Motoroly Droid Pro

Android 2.2 Froyo, 3,1 palcový, dotykový a kapacitní HVGA (320 × 480 px) displej s QWERTY klávesnicí pod ním, pokročilé bezpečnostní funkce, se zvláštním důrazem na ochranu pomocí zaheslovaní, vzdálené sledování a vzdálené vymazání funkčností, vzdálené připojení skrze VPN. To jsou jen některé funkce charakterizující nový telefon od Americké Motoroly s názvem Pro. Tento model by již představen dříve jako Motorola Droid Pro, která však byla určena pouze pro americký trh u operátora Verizon.

Čtěte: MWC 2011 Barcelona - aktuální zpravodajství

Motorola Pro je tedy poupravený model Droid Pro, který je určen pro zákazníky po celém světě, a to včetně Evropy. Mezi její další funkce patří například to 5 megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním s duálním LED bleskem, výkonný, 1GHz procesor TI OMAP a 8GB vnitřní paměti se slotem pro karty microSD. K dispozici je také Adobe Flash Player 10,1 pro prohlížeč internetu. Motorola na MWC v Barceloně přesné datum oficiálního vstupu na trh neupřesnila, a to stejně jako i koncovou cenu, která by však podle našich odhadů neměla překročit 10 000 Kč. Jakmile se tato novinka dostane na český trh, tak se jí pro vás pokusíme otestovat. Zatím si můžete přečíst třeba velmi zajímavou recenzi Motoroly Backflip, a nebo si spustit níže přiložené prezentační video.

Video - oficiální promo video Motoroly Pro

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Neskutečně moc se těším. Bezva telefon s Androidem a hlavně s QWERTY klávesnicí. Kolega ho má a je úžasnej.
borodin
Nie sú tie tlacítka malé? Podla obrázku by som k tomu potreboval spáratko... Ale je mozné ze sa mylim :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze