Androidí Motorola Pro+ s QWERTY v Evropě, víme kde a za kolik

3

Motorola uvádí na globální na trhy svůj komunikátor určený zkrátka těm, kteří rádi píší na klávesnici. Motorola Pro+ je k tomu totiž předurčena díky své povedené QWERTY klávesnici. Co ostatního v její výbavě by vás mohlo zaujmout a za kolik se vlastně tento přístroj prodává?

Tip: přečtěte si také článek- Nová Motorola XT615 s Androidem zaujme mladé

Americký výrobce Motorola v srpnu představil zajímavý chytrý messenger s čtyřřadou QWERTY klávesnicí pod displejem na šířku jménem Pro+. Jedná se o sympatický přístroj oblých tvarů ne nepodobný legendárním Palmům. Z výbavy kromě zmíněné klávesnice asi nejvíce upoutá jednojádrový procesor s frekvencí 1 GHz. Pro zobrazení je připraven 3,1 palcový VGA (640×480 pixelů) dotykový displej, který je navíc chráněn Gorilla Glass sklíčkem. Fotografování zajišťuje 5 Mpx snímač s autofocusem a LED přisvětlením. Vnitřní pamět nabízí kapacitu 4GB, a operační RAM pak 512MB. Připraveny jsou obvyklé možnosti připojení na internet, tedy 2G a 3G a bezdrátová Wi-Fi 802.11 standardů b/g/n s podporou funkcí DLNA a hotspot. Motorola PRO + je vybavena OS Android verze 2.3 Gingerbread, a při její koupi vás čeká příjemný bonus v podobě předinstalovaného balíku Office Suite Pro určený k prohlížení a editaci dokumentů.

Motorola Pro+

Motorola Pro+ - oficiální fotografie
Preview: Motorola Pro+: inovovaný manažer s Androidem

Motorola Pro + se tedy po třech měsících od svého oficiálního představení konečně dostává na světový trh. My se zaměříme na ceny ve dvou hlavních trzích v Evropě. Na britských ostrovech je Motorola Pro + k dispozici v on-line obchodě Clove za 320 liber, tedy v přepočtu asi 9600 korun. Německý Amazon potom smartphone prodává za 320 euro, tedy výrazně levněji než Britský Clove, což je jasné hned po přepočtu na české koruny, který vychází na příjemných cca 8200 korun. Další obchody prozatím Motorolu Pro + ve svých portfoliích nenabízejí, nicméně zařazení se očekává v průběhu příštího týdne. Vzhledem ke vzrůstajícím aktivitám výrobce se očekává, že se telefon dostane do prodeje také k nám do ČR. V takovém případě vás budeme prostřednictvím článku neprodleně informovat, a pokusíme se jej také zajistit na podrobnou recenzi.

Oficiální promo video

Zdroje: gsmarena.com