Motorola Pro+: inovovaný manažer s Androidem

7

Máte rádi hardwarové klávesnice? V tom případě zbystřete! Motorola brzy začne prodávat novou Androidí novinku Pro+ s QWERTY klávesnici. Hardwarová část čítá 1 GHz procesor, potěší i přítomnost baterie s vysokou kapacitou.

Motorola Pro+ - oficiální fotografie

Nová Motorola vsází především na textovou komunikaci, důkazem toho je přítomnost hardwarové QWERTY klávesnice. Nový zástupce s Android operačním systémem ve verzi 2.3 Gingerbread nabídne výkonná střeva. Novinku pohání 1 GHz jednojádrový procesor s operační pamětí 512 MB RAM. Kromě již zmíněné hardwarové klávesnice nalezneme další ovládací prvek v podobě dotykového displeje se slušnou úhlopříčkou 3,1 palce a jemným rozlišením 640 x 480 bodů.

Některá chytrá zařízení se v dnešní době potýkají s nedostatečnou kapacitou interní paměti, Pro+ naštěstí razí jinou cestu. Interní paměť nabídne až 4 GB úložného místa, které může být dále rozšířeno o paměťové karty typu MicroSDHC až do velikosti 32 GB. Zadní strana je osazena fotoaparátem o rozlišení 5 MPx s automatickým zaostřováním. Novinka Pro+ se chce hlásit k vyšší střední třídě, důkazem toho je i široká škála datových technologií. Nechybí HSDPA, HSUPA a Wi-Fi. S novinkou se neztratíte v neznámých končinách, aktuální polohu bude možno snadno zjistit díky integrovanému GPS modulu. Několik dní i v silném zápřahu by měla zaručit baterie kapacity 1 600 mAh.

Termín zahájení prodeje novinky zatím nebyl výrobcem upřesněn i prodejní cena je zatím ve hvězdách. Naše redakce tipuje cenu kolem deseti tisíc s daní. Jak se vám novinka zamlouvá? Ocenili byste QWERTY klávesnici? Podělte se s vašimi názory níže v diskuzi.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Feny
Marně čekám na nástupce P1i od SE, tak hold musejí zaskakovat jiní výrobci. Palec nahoru pro Motorolu!
rOMAN
Ze by nastupce mojeho Trea Pro? i kdyz radci bych dual sim ale nic rozumneho neni.
Robert
Chtěl jsem Bold 9900, ale protože má slabou baterku a foťák bez autofocusu, půjdu asi do Pro+.
Tomáš C
Dobrý den, je již znám termín zahájení prodeje motoroly Pro +?? děkuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze