Motorola Droid 4: známe první specifikace

Motorola Droid 4 brzo rozšíří řady telefonů s hardwarovou QWERTY klávesnicí. Výbava nového Droidu bude vskutku ultimátní, osloví technologiemi jako Super AMOLED Advance, vysokorychlostní datovou technologií LTE nebo 8 MPx fotoaparát s Full HD videi. Překvapením je nevyměnitelná baterie.

Předchozí telefony série Droid slaví úspěchy a není divu, že výrobce připravuje nástupce a na výbavě si dal záležet. Dotykový displej o velikosti 4 palce nabídne prémiovou zobrazovací technologii v podání Super AMOLED Advance. Značným přínosem bude i hardwarová pěti řádková QWERTY klávesnice. Lepší zpracování a samotná celistvost těla by měla být podpořena díky napevno přichyceném zadním krytu, z čehož vyplývá, že baterie nebude odnímatelná. Operační systém bude představován Androidem 2.3.5 s příslibem aktualizace na 4.0 ICS. Synchronizační klient nabídne novou službu MotoACTV, což bude propojení vestavěného hudebního přehrávače s GPS interním modulem.

Zadní strana je osazena fotoaparátem s vyšším rozlišením 8 MPx, chybět nesmí automatické zaostřování. Pořizování videí je v režii vysokého rozlišení, konkrétně Full HD (1080p). Datové technologie jsou prezentovány bezdrátovými sítěmi, nástavbami 3G (HSDPA, HSUPA) či technologií LTE 4G. Co se týče "střev" výrobce nezapomněl na dostatečně výkonný dvoujádrový procesor, zřejmě architektury OMAP 4. Připojení k externím zařízením bude možno realizovat přes konektory MicroUSB nebo HDMI. To je vše ze specifikací, které nyní známe. Jakmile ale zjistíme více informací, rádi se s vámi o ně podělíme.

Zdroje: droid-life.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze