Madfinger Games oznámili novou zombie akci Unkilled

5

České studio známé díky sériím Shadowgun a Dead Trigger právě oznámilo plánované vydání nového titulu, který ponese název Unkilled a opět se v něm pustíme do likvidování zombíků.

České vývojářské studio MADFINGER Games se proslavilo jednak díky hrám Shadowgun, ale jejich nejslavnějším titulem bude série Dead Trigger. Druhý díl této hry si od nás vysloužil úctyhodných 80 % a šlo o pořádnou vyvražďovačku zombíků s naprosto prvotřídní grafikou. Nyní byla oznámena jejich další hra, která překvapivě nepatří ani do jedné ze zmiňovaných sérií. Jde o hru Unkilled, ve které se ovšem také ujmete role střílení nemrtvých. Opět se můžeme těšit na nejmodernější grafiku a akční zábavu z pohledu první osoby. Příběh hry bude zasazen do New Yorku a těšit se můžeme také na dostatek arzenálu.

Hra bude ke stažení zdarma pro Android a iOS již v červnu tohoto roku.

Zdroje: twitter.com, unkilledgame.com

Diskuze ke článku
Marcek
Jen nový název, jiné mapy a zombíci jinak naprosto stejné jako DT2.
Však proč by dělali komplet novou hru od základu, když si mákli na jedné na které vydělali miliony. Už se jim nechce. :-) Už budou jenom předělávky a takové kde už se moc nenadřou.
chc
Dead Trigger 2 pro WP!!!
stepo
No super..a mame tady Dead trigger 3 jen s jinym jmenem:-D a opet zdarma,takze microtransakce jako na bezicim pase..a ze poradne predrazene vime vsichni,jo to byly casy kdyz vysla 1 Dead t..to se jeste dalo..nebo spis kdyz udelali SG..ale tohle proste o nicem..vlastne proc ja se rim zbyvam..hraju jen PlayStation 4. :-D
stepo
Sorry za preklepy.. Proc ja se rim zabyvam..hraju jen na konzolich nove generace.. Tohle jsou jen mobilni srance za ktere v microtransakcich chteji i 2600 kc za polozku'! Tolik stojej exclusiv edice na PlayStation.. A oni si mysli ze jim tolik nekdo nasere za shit mobilni hricku?:-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze