LG SU880 Optimus EX: další dvoujádro na tajných fotografiích

Jihokorejská společnost LG se nehodlá vzdát tvrdé konkurenci v podobě výborně vybavených dvoujádrových telefonů od Sasmungu nebo od HTC, a připravuje dalšího podobně vybaveného bojovníka ze své oblíbené řady Optimus.

Tip: přečtěte si také článek - LG: výsledky za 3.čtvrtletí jsou opět v červených číslech

Do redakčního e-mailu zahraničních kolegů ze serveru pocketdroid.net přišel zajímavý e-mail, ve kterém se nacházelo pár tajných informací a snímků, na kterých by podle všeho měl být zachycen dosud utajovaný komunikátor LG Optimus EX s číselným označením SU880. Smartphone by měl kromě jiného obsahovat zbrusu nový operační systém Android 4.0 Ice Cream Snadwich. Displej bude mít úhlopříčku 4 palce, rozlišení 854 x 480 pixelů a typově se zařadí mezi IPS displeje. Nejzajímavějším trumfem z celé výbavy bud určitě 1,2 GHz dual-core procesor řady NVIDIA Tegra 2 s přesným označením XMM6160 AP25, kterému bude ve výkonovém tandemu napomáhat pěkný 1 GB operační paměti RAM.

LG SU880 Optimus EX - první tajné fotografie

Z dále známých parametrů můžeme zmínit například to, že LG SU880 Optimus EX nabídne 8 GB vnitřní paměťové úložiště, 5Mpx fotoaparát s autofocusem, který bude schopný nahrávat videa ve Full HD (1920×1080 pixelů) rozlišení. Na přední straně přístroje by se potom měl nacházet fotoaparát pro video chat s rozlišením na mobil nezvyklých 3Mpx. Konektivita bude zahrnovat obvyklé WiFi, DLNA, A-GPS, obousměrné 3G, LTE, Micro USB a HDMI porty, DMB (Film TV tunner), 3,5 mm audio jack, Bluetooth 3.0, slot pro paměťové karty microSD s kapacitou až 32 GB a 1500mAh baterií. Představení zajímavého přístroje očekáváme na Barcelonském mobilním kongresu MWC, který se bude konat v únoru 2012.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze