LG Optimus L3 nově také i jako Dual SIM

2

Low-endový smartphone LG Optimus L3, který se nejen u nás v České republice těší poměrně velké popularitě, se bude již brzy prodávat také v mírně pozměněné variantě, jejíž hlavní devízou bude podpora dvou SIM karet.

LG Optimus L3 - fotografie z recenze

Tip - Recenze LG Optimus L3 – Výdrž a vzhled za dobrý peníz

Na mobilenetu jsme pro vás docela nedávno zrecenzovali cenově přijatelný LG Optimus L3, telefon vhodný zejména pro začátečníky na poli smartphonů a nebo pro méně náročné uživatele. "Eltrojka" nabídne například 3,2 palcový kapacitní displej, 3 megapixelový fotoaparát, Wi-Fi, GPS navigaci, baterii s kapacitou 1500 mAh a operační systém Android verze 2.3 Gingerbread. To vše je pak zabaleno do nového designu LG nazvaného L-Style, který svým vzhledem tak trochu připomíná některé telefony řady Lumia od Nokie.

LG Optimus L3 Dual SIM

Rozhodně velice zajímavou přidanou hodnotu k těmto specifikacím telefonu rozhodl výrobce udělit představením sesterského modelu s označením LG Optimus L3 E405. Novinka přichází s prakticky zcela totožným hardwarem i softwarem. Docela výrazně byl ale změněn vzhled celého zařízení, které nově hlavně při pohledu na přední stranu připomíná jeden z prvních dvoujádrových mobilů, stájového kolegu LG Optimus 2X. Design ale není ten hlavní důvod, proč byl tento model představen. Hlavním důvodem je totiž podpora dvojice slotů pro SIM karty, tedy vlastnost, která se v poslední době stává stále populárnější. Mezi oběma SIM ale budou uživatelé muset přepínat pomocí speciálního tlačítka, takže nejde o variantu, kdy jsou obě SIM karty na příjmu současně, jako u některých konkurenčních zařízení. I tak je ale často pro mnoho lidí dosti praktické mít možnost do telefonu vložit najednou dvě SIM karty místo jedné.

LG Optimus L3 E405 - oficiální fotografie

Čtěte také - LG zatím vzdává tablety, zaměří se jen na telefony

LG Optimus L3 E405 by se měl začít prodávat na Ukrajině v červenci, a to za odhadovanou cenu 1500 hřiven, tedy v přepočtu necelé 4 tisíce korun. Brzy poté bude zahájen prodej také v Rusku. Kdy a jestli vůbec se telefon dostane také na pulty českých obchodů, je prozatím otázkou.

Zdroje: fonearena.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
goodhoko
Teda ty nové telefony od LG jsou strašně ošklivé.
goodhoko
Ty ses mamce taky zrovna moc nevyvedl, kašpárku. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze