LG slaví úspěch: prodalo 10 milónů telefonů L-Series

10

LG na začátku letošního roku představilo novou řadu svých smartphonů s Androidem nazvanou L-Series. Přístroje, které do ní spadají vynikají především svým líbivým designem nazvaným L-Style. Jihokorejský výrobce nyní téměř na konci roku slaví úspěch v podobě 10 milionů prodaných kusů těchto telefonů.

Na počátku letošního roku LG prezentovalo svou novou řadu stylových telefonů, které poznáte nejen písmenem L v názvu, ale také designem, který vsází na ostře střižené linie. Po necelém roce jihokorejský výrobce oznámil, že se jeho telefonům daří a prodal již 10 miliónů kusů, což je pozitivní zpráva. LG totiž nadále potvrzuje zlepšující se trend.

Tohoto výsledku výrobce dosáhl pomocí čtyř modelů. Prvotní trojice Optimus L3, Optimus L5, Optimus L7, byl na podzim představen také nejvyšší model této řady, Optimus L9. Celou čtveřici spojuje již výše zmíněný design. Odlišnosti hledejte primárně v displejích. L3 nabízí 3,2 palcový displej, L5 už nabídne čtyři palce, L7 rovněž čtyři palce, avšak s jemnějším rozlišením a konečně L9 se už řadí mezi obry s 4,7 palcovým displejem.

Připomeňte si celou L-Series

LG L-Series - Optimus L3, Optimus L5, Optimus L7 a Optimus L9

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Leon
to je všetko super, ale už by tu konečne mohlo zavýtať aj Gčko
perr
No podle kvality telefonu lg se musim zasmat ze si tolik idiotu koupilo telefon z jejich firmy :D:D .Podpora softwaru katastrofalni a vydr baterky o tom ani nemluvim ..hnus hnus hnus
Jakub
LG je nejlepší opravdu jim tleskám a ať se nadále daří.... !
Jakub
LG je nejlepší opravdu jim tleskám a ať se nadále daří.... !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze