LG Optimus L3 vstupuje na český trh jako první telefon řady L

1

Optimus L3 spadá do nové designové řady označené L. Tato řada vsází především na design, materiály a samotný dojem z telefonu. Novinka si jako první zařízení z této řady razí cestu na český trh. Svoji cenou bude dostupná každému uživateli.

LG Optimus L3 - oficiální fotografie

TIP: LG Optimus L3: levný fešák s Androidem

„L“ styl je nový designový směr společnosti LG, a prvním telefonem, který u nás z této série bude v prodeji, bude nový LG Optimus L3 (E400), nejmenší chytrý telefon z jarní kolekce značky LG. Nová řada L bude imitovat kovový design, zapůsobí svými ostrými liniemi i úpravou zadního krytu.

LG Optimus L3 - živé snímky

TIP: LG Optimus L3 a L5 s povedeným L designem naživo

LG Optimus L3 nezapře, že patří do rodiny designových telefonů. Je tenký – pouze 11,85 mm, díky čemuž působí kompaktně a stylově. Přední straně dominuje displej, po bocích má černé orámování. Uživatel najde na telefonu i prvky, které jsou shodné s designovým telefonem Prada Phone by LG 3.0.

Prodejce Prodejní cena s dph
CZC 3 314 Kč
Sunnysoft 3 299 Kč
Patro 3 324 Kč

Výbava telefonu potěší méně náročné zákazníky, pro které je vzhled a cena důležitější, než technologické inovace. LG Optimus L3 je vybaven 800MHz procesorem a 3,2“ TFT displejem s rozlišením 240 × 320 bodů, s kapacitní technologií. Smartphone sází na operační systém Android 2.3, přináší s sebou tedy veškerou funkční výbavu, jaká se od smartphonu očekává – GPS navigace, e-mailový klient či webový prohlížeč.

Smartphone LG Optimus L3 bude na českém trhu dostupný od 1. 5. 2012 za doporučenou maloobchodní cenu 3 290 Kč vč. DPH. Do nabídky jej zařazují i čeští operátoři. Jak se vám novinka L3 líbí? Hodnotíte kladně její design? Co funkční výbava? Shledáváte nějaká negativa? Diskujtujte s námi v diskuzi pod článkem.

TZ: LG