Legendární Max Payne dorazí i na mobily: víme kdy

1

Po zářijové informaci o vývoji mobilní verze akční klasiky Max Payne se vývojářské studio Rockstar konečně pouští více do detailů a odhaluje nám datum vydání hry pro iOS a Android a hrstku detailů o obsahu.

Max Payne je kultovní akční střílečka z roku 2001, prostřednictvím které představilo studio Remedy hernímu světu zpomalování času (tzv. bullet-time) a přestřelky, zaměřené na styl a efekt, jaký obvykle známe z filmů režiséra Johna Woo. Hra se později dostala i na konzole a nyní, po více jak deseti letech, přichází také na mobilní zařízení.

Oficiální screenshoty ze hry.

Titul se objeví 12. dubna letošního roku exkluzivně na systému iOS a měl by plynule běžet na přístrojích iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2 a na novém iPadu. Hra se dostane také na operační systém Android, a to 26. dubna. Seznam podporovaných přístrojů by měl dorazit v nejbližší době.

Max Payne Mobile nás nostalgicky vrátí na začátek depresivního příběhu hlavního hrdiny společně s HD grafikou, texturami ve vysokém rozlišení, přizpůsobitelným ovládáním a sociální sítí Social Club. Těšíte se?

Zdroje: rockstargames.com