Krásný telefon nižší střední třídy? Podívejte se na Motorolu Moto E5 Plus

aktualizováno
2
Krásný telefon nižší střední třídy? Podívejte se na Motorolu Moto E5 Plus
  • Již brzy bychom se měli dočkat přívalu novinek od Motoroly
  • Nižší střední třídu zastoupí řada E5
  • Aktuálně uniká kvalitní snímek Motoroly Moto E5 Plus s 5,5palcovým displejem

Aktualizováno 22. 3. 2018

Je to téměř měsíc, co jsme se prvně dozvěděli o chystané Motorole Moto E5 Plus. Nyní o ni slyšíme opět, tentokrát v souvislosti s únikem živých fotografií. Na nich lze novinku vidět z čelní i zadní strany, kde nám odhaluje velký displej či na zádech tradiční logo výrobce.

Motorola Moto E5 Plus

Původní informace z 28. 2. 2018

V posledních týdnech jsme byli svědky častých úniků informací týkajících se Motoroly Moto G6, respektive celé řady těchto modelů. Výrobce však nezapomene ani na méně náročné uživatele, kterým je vyčleněna řada Moto E. Dnes máme možnost se podívat na krásný snímek Motoroly Moto E5 Plus. Ten nám odhaluje 5,5palcový displej s poměrem stran 18:9, díky čemuž by telefon neměl být nijak velký. Na druhou stranu zamrzí jen průměrné HD rozlišení. Spatřit lze i moderní USB-C konektor.

Zadní strana v tradičním kruhovém útvaru ubytovává pouze klasický fotoaparát. Vedlejší otvor by měl být mikrofonem a nikoliv sekundární kamerkou. Na čelní straně pak bude kamerce asistovat přisvětlovací LED dioda. Srdce každého selfie maniaka jistě zaplesá. Pochválit můžeme přítomnost 3,5mm jacku, který i Motorola už občas odstraňuje. Více informací v tuto chvíli není známo. Totéž platí o případném termínu představení.

Zdroj: twitter.com, gsmarena.com, weibo.com