Konec Twitteru, jak jej známe? Zřejmě se změní na síť X

Konec Twitteru, jak jej známe? Zřejmě se změní na síť X
Fotografie: Elon Musk (Twitter)
  • Za posledních několik hodin o tom zvláštně informuje Elon Musk
  • Změnu však potvrdila i zaměstnankyně obchodního oddělení
  • Musk využil svou doménu X.com

Není tomu ještě ani rok, co Elon Musk definitivně koupil Twitter, od té doby se tato sociální síť a její uživatelé rozhodně nenudí. Miliardář si totiž Twitter mění k obrazu svému. Nyní zřejmě započala změna možná největší, minimálně nejviditelnější. Dojde totiž zřejmě ke kompletní změně vizuálu a možná i názvu sociální sítě, která je mezi námi pod názvem Twitter od roku 2006.

Elon Musk v posledních hodinách intenzivně tweetuje o písmenu X a obecně o doméně X.com. Ta delší dobu patří právě miliardářovi a nyní dokonce funguje jako přesměrování na hlavní stránku Twitteru. Musk dále údajně dle šéfredaktorky magazínu Platformer Zoe Schiffer odeslal e-mail všem zaměstnancům, ve kterém uvedl, že jde o poslední zprávu z e-mailové adresy Twitteru.

Post by @reporterzoe
View on Threads

Trochu více světla do celé situace vnesla Alexa Alianiello, která pracuje v obchodním oddělení. Ta ve svém tweetu uvedla, že po 11 letech jde o její poslední den na Twitteru, avšak neodchází. Potvrzuje, že dochází ke změně jména platformy na X.

V tuto chvíli není nic oficiální, ani to, jak bude Twitter, případně sociální síť X, vypadat. Musk pouze zveřejnil možnou podobu loga ve formě krátké animace.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze