Kompletní prohlídka systému Windows Phone 8 na videu

4

Podívejte se na video z desktopového emulátoru nové verze operačního systému Windows Phone 8 od Microsoftu. Jaké nové, doposud příliš nepublikované vylepšení systém nabídne?

V současné době existují dva způsoby, jak dostat do rukou operační systém Windows Phone 8 do ruky ještě před tím, než výrobci jako je Nokia, Samsung nebo HTC uvedou své novinky s tímto systémem na trh. Buď můžete využít velmi omezenou preview verzi, nebo nová okna získat prostřednictvím různých neoficiálních kanálů. Třetí možností je být šikovný vývojář.

Tip: přečtěte si také - Potvrzeno: Windows Phone 8 budou lépe upozorňovat na události

A právě nyní se na YouTube objevilo video vývojáře s nickem WinBeta. Ten připravil desetiminutový komentovaný videopohled na emulátor Windows Phone 8. Ten neběží přímo na oficiálním SDK, přesto poskytne celkem obstojný obraz funkcí nové verze platformy, která by se s osmou verzí měla v mnohém nejen vyrovnat svým největším konkurentům v podobě Applu a Googlu. Video níže doporučujeme určitě shlédnout, v některých pasážích je totiž hodně zajímavé. Prakticky je na něm například vidět, jak bude řešeno upozorňování na události externích aplikací na zamykací obrazovce, možnosti změny velikostí widgetům, nastavení NFC nebo inovované možnosti ovládání Office dokumentů. Jaké další novinky a inovace jste na videu postřehli?

Video

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Bude teda WP8 podporovať posielanie súborov cez BT a mass storage?
freeman
Po vzhliadnutí videa bude platiť táto myšlienka : Pokud vám Windows Phone 7.5 svou filosofií nevyhovují zřejmě se neskamarádíte ani s Windows Phone 8. Bude to nejspíš stejné jako jinde. Komu neseděl Android 2.3, s 4.0 se to moc nezlepšilo. Komu nesedí iOS 5, s iOS 6 se to také nezlepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze