Klíčový den pro RIM: dnes představí nový systém a telefony BlackBerry

Dnešní den je svátkem pro všechny fanoušky tradičního kanadského výrobce mobilních telefonů BlackBerry, společnosti Research in Motion. Výrobce dnes totiž konečně světu v plné kráse představí svůj nový operační systém BlackBerry 10 a také první smartphony s touto platformou. Sledujte představování on-line!

Čekání bylo nesmírně dlouhé a RIM stálo mnoho sil. Konečně ale přichází den představení klíčových novinek značky BlackBerry - nový operační systém OS 10 a nové telefony. Jak už víte z našeho předchozího zpravodajství, čeká nás od základu přepracovaný software, který bude plný různých gest a dalších vychytávek. Z telefonů je v plánu jednak dotykový smartphone Z10, tak klasický QWERTY komunikátor nové řady N-Series.

BlackBerry event

Tiskové konference budou probíhat v několika městech (bohužel ne v ČR) po celém světě. Hlavní představení se ale bude konat v New Yorku v 16:00 hodin středoevropského času. Opět vám zprostředkujeme textový on-line přenos dění a následně pro vás připravíme i další podrobné články tak, aby vám neunikla ani jediná novinka, kterou RIM představí. Zatím se můžete podívat na video, ve kterém vám systém z velké části představujeme.

Od 16:00 hodin nás čeká dlouho očekávané představení novinek značky BlackBerry

TIP! Představení BlackBerry 10 se blíží: přehled očekávaných novinek

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze