Další snímky BlackBerry 10 s fyzickou klávesnicí (2x aktualizováno)

Na internet unikly další snímky zařízení, které ponese operační systém BlackBerry 10 v těle s hardwarovou klávesnicí. BlackBerry N-Series, jak je tento model zatím označován, nabídne kombinaci dotykového displeje a plnohodnotné QWERTY klávesnice a kvalitní hardwarovou výbavu.

Aktualizováno 31. 12. 2012 – nové snímky

Start nového systému BlackBerry 10 se opět o něco přiblížil a spolu s ním i příchod zbrusu nových modelů. Nejvíce živo je aktuálně kolem připravovaného modelu s hardwarovou klávesnicí. Doposud byl zařazen do údajné N-Series. Nyní se však zdá, že bude označen jako BlackBerry X10. Specifikace ohledně displeje s rozlišením 720 x 720 pixelů, které jsme uváděli níže, zůstávají i nadále platné.

BlackBerry X10

Nové fotografie - informace z 25. 12. 2012

Na internetu se objevily první reálné snímky přední strany nového BlackBerry s OS BlackBerry 10 a fyzickou QWERTY klávesnicí. Co na design novinky, která se objeví už zhruba za měsíc, říkáte? Nám se opravdu líbí.

Nové fotografie chystaného BlackBerry

TIP! Nepřehlédněte Chystané BlackBerry L-Series na živých snímcích a videu (aktualizováno)

Původní informace z 20. 12. 2012

BlackBerry 10 N-Series

Před sebou můžete vidět zadní stranu nového modelu BlackBerry s operačním systémem BlackBerry 10. I když je zde možnost, že se jedná "pouze" o připravovaný vývojářský model BlackBerry 10 Dev Alpha C, jako pravděpodobnější se jeví fakt, že se na fotografii nachází chystaná novinka BlackBerry 10 N-Series. Tento model nabídne kombinaci dotykového displeje a hardwarové klávesnice, která se stala jasným poznávacím znakem značky BlackBerry.

Uniklý slide zobrazující zařízení BlackBerry 10 N-Series

Ačkoliv je to první živá fotografie připravovaného zařízení, pravděpodobnou podobu BlackBerry 10 N-Series jsme již mohli vidět na uniklých snímcích z prezentace. Nachází se na nich render tohoto přístroje a můžeme si tak udělat celkem dobrou představu, jak bude toto zařízení pravděpodobně vypadat.

Přesné specifikace BlackBerry 10 N-Series bohužel zatím nejsou známé, spekuluje se však o dotykovém displeji s rozlišením 720×720 pixelů o zatím neznámé úhlopříčce. Uvnitř zařízení se bude údajně nacházet, kromě OS BlackBerry 10, také dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon, vyměnitelná baterie a možnost rozšíření o paměťové karty. To jsou bohužel zatím prakticky všechny informace, které o BlackBerry 10 N-Series “tušíme”.

Zdroje: pocketnow.com, cnbeta.com, crackberry.com

Diskuze ke článku
YEY
N-Series? Nokia? Ani vlastny nazov nevie ten RIM vymysliet.....
Ystrem
Pokud se nemýlím a jako že ne :D tak podpora Androidích aplikaci je pryč. Apky do verze 2.3.6 staci jen prebalit a hodit na AppWorld jinak spustit rovnout apk nelze.
Roman
Ty fotky jsou staré. Nějak mi tam chybí velká výhoda BB: ovládací "kulička". Jestli jí zahodili kvůli dotykové atrakci, tak ztratí svou tvíř a zařadí se do "davu"...
EINEX
Vypadá jako Galaxy nexus s klávesnicí na úkor půky displeje :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze