Kdy se začne prodávat řada Galaxy S24 od Samsungu? Zřejmě koncem ledna

Kdy se začne prodávat řada Galaxy S24 od Samsungu? Zřejmě koncem ledna
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Opět dochází k potvrzení možného data představení, a to 17. ledna
  • Následně budou probíhat předobjednávky

S blížícím se koncem roku jsou velmi vyhlíženy nové vlajkové lodě. Velké pozornosti se samozřejmě těší Samsung a fanoušci se tentokrát dočkají zřejmě výrazně dříve než v letech předešlých.

Již před několika týdny se objevily první spekulace hlásající, že premiéra řady Galaxy S24 od Samsungu proběhne 17. ledna. Tento datum nyní potvrzuje i informátor Tarun Vats na sociální síti X. Dodává však i další data důležitá pro celkovou časovou osu modelů Galaxy S24. Po 17. lednu totiž odstartuje čas předobjednávek, který potrvá vcelku tradiční dva týdny. Pravděpodobně tedy až do 30. ledna, přičemž ti nejrychlejší předobjednavatelé by se svých telefonů měli dočkat nejdříve 27. ledna.


Samotné zahájení prodeje by ve většině obchodů mělo proběhnout onoho 30. ledna. Tyto informace mají být platné pro trh v USA, avšak Česká republika bývá pravidelně součástí první vlny prodejů nových Samsungů. Není tak důvod se domnívat, že by tomu tentokrát mělo být jinak.

Připomeňme si, že Samsung opět plánuje tři modely, a to Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra. Design se zřejmě nijak zásadně nezmění, jen by mělo dojít k nasazení titanového rámu. Řada Galaxy S24 má přinést rovněž nově představenou umělou inteligenci Samsungu a také nadstavbu One UI 6.1.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze