Jak budou vypadat Samsungy Galaxy S24? Viditelné změny nečekejte

7
Jak budou vypadat Samsungy Galaxy S24? Viditelné změny nečekejte
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Výrobce zachová oblý vzhled dvou variant a hranatější u verze Ultra
  • Nijak výrazně se nemají měnit ani rozměry všech tří telefonů
  • Nejvyšší verze by se mohla pochlubit 5 fotoaparáty

Možná již za dva měsíce dojde k oficiálnímu představení modelů Galaxy S24 od Samsungu, tedy vlajkové řady výrobce. V tuto chvíli je tak nanejvýš pravděpodobné, že již je design hotový, únikům tak lze do značné míry věřit. Uživatel sociální sítě X @SonnyDickson zveřejnil makety, které nám mají dát přehled o tom, jak budou novinky vypadat.

Samsungy Galaxy S24
Samsungy Galaxy S24 – pravděpodobná podoba

Jak můžeme vidět, Samsungu se zřejmě do velkých změn nechce, případně považuje letitý design za vrchol svého umu a nezmění jej ani pro rok 2024. Základní varianty Galaxy S24 a Galaxy S24+ si tak uchovají ploché strany a zaoblené hrany. Naopak Galaxy S24 Ultra nadále vsadí na ostřeji řezané linie. Na všech variantách by měl být nasazen titanový rám.


Základní Galaxy S24 bude spíše kompaktnějším zařízením s rozměry 147,0 × 70,5 × 7,6 mm, což jsou takřka identické hodnoty se současným modelem. Prostřední Galaxy S24+ bude mít rozměry 158,5 × 75,9 × 7,75 mm, což opět nepředstavuje zásadní rozdíly oproti Galaxy S23+. Největší Galaxy S24 Ultra bude mít dle všeho rozměry 162,3 × 79,0 × 8,7 mm, přičemž ani ten netrhá partu a jeho rozměry se mění spíše jen kosmeticky ve srovnání s Galaxy S23 Ultra.

Diskuze ke článku
Martin Vinduška
Martin Vinduška
Kdo máte S23, jak vám funguje mikrofon diktafonu? U mě jakoby byl málo citlivý, od vzdálenosti cca metr od mluvícího se stává záznam nesrozumitelným..
Ben Ben
Ben Ben
Titanovej rám bych vyměnil raději za Snapdragon v těch levnějších verzích. Jestli toto a SoC budou jediné změny, tak to potěš koště. Snad to bude zohledněno i v ceně. Každopádně design mi nejvíc seděl u S21. Ideálně s matným rámečkem. Ten lesklej je opruz...
Lukas Klima
Lukas Klima
Takže dvacettrojka asi zůstane zatím doma. Jediné co bych uvítal jsou ty ploché boky a ideálně matné, něco jako má iphone 15 a také ta nová generace bezdrátového nabíjení s magsafe. Současná generace mi ale natolik sedí, že není kam chvátat.
Pavel Baudiš
Pavel Baudiš
S24 mi naštěstí říkat pane nebude. Nejde o to jaká bude, určitě super, ale mám S23 a myslím, že nebude důvod jí po roce vyměnit. Takže ať slouží S24, já půjdu zase o jeden rok později k S25.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze