Každý den dojde k aktivaci 900 000 nových zařízení s Androidem

4

Ikona společnost Google, Andy Rubin, sdělil, že každý den na celém světě dojde k aktivaci 900 000 nových zařízení s Androidem. Jak můžeme postupem času vidět, aktivace nových zařízení mají vzrůstající tendenci a nebude to trvat dlouho, kdy počet zařízení dosáhne čísla 1 000 000.

Samsung Galaxy S III - v současnosti patří mezi nejlepší zařízení s Androidem

TIP: Samsung Galaxy S III: inteligence původem z přírody

Předešlou noc uvedl Andy Rubin na svém Twitteru, že došlo k dosažení milníku 900 000 aktivovaných zařízení každý den. V dubnu letošního roku se jednalo o 850 000 zařízení. Akcionáři i samotný Google si mohou mnout ruce. Android je stále více populární a v nejbližší době se nemusí bát o své dominantní postavení na trhu. Naše redakce tipuje, že v létě či na začátku podzimu vás čtenáře budeme informovat o hranici 1 000 000 aktivovaných zařízení denně.

HTC One X - se dělí o označení nejlepší Android spolu s Galaxy S III

TIP: Recenze HTC One X – Velkolepá jednička

Co vy čtenáři, jak jste spokojeni se svým Androidem? Vytkli byste mu něco a naopak, co vám vyhovuje? Piště své názory do diskuze pod článkem.

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
Mara.147
Vytknout je co, jak již včera řekl Tim Cook, nebo někdo z applu, aktualizace sw na novější trvá opravdu dlouho... Také by mohli trochu zapracovat na informovanosti zákazníků, že by bylo třeba smartphone někdy připojit na wifi a projet aktualizace. Projde mi denně hodně telefonů pod rukama - viz včera SGS II a pán nevěděl, že nějaké aktualizace jsou, měl tam 2.3.5. Vím, že to není až tak problém googlu, jako společností vyrábějící tel., ale i tak, je v nich jejich sw, tak proč jim nepomoct?
Karel
Ale neni to tím, že je Android tak dobrý, ale protože je levný......
stepo
No jo,tady se zase cini samí chytraci,a pritom vi prd! No rozhodne to neni tim ze je android i levny. Android sam o sobe nic nestoji. Jen ty vyrobky co ho obsahuji,a tam uym je to co vetsina lidi chce,samozrejme na tom ma samotny android hodne velkou zasluhu. Ja bych si treba mobil s wp7,ci se symbianem nekoupil.:-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze