Sledujte mobilecast special! Vše o novinkách řady Galaxy A + soutěž

S Martinem Pultznerem a Petrem Holým
Sledujte mobilecast special! Vše o novinkách řady Galaxy A + soutěž
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Již dnes se můžete těšit na #mobilecast special
  • Rozebereme špičkové novinky Galaxy A od Samsungu
  • Pořadem vás bude provázet Martin Pultzner a náš host – Petr Holý přímo ze Samsungu

Na dnešek jsme pro vás přichystali něco speciálního, konkrétně #mobilecast special. Ve speciálním vydání se podrobně zaměříme na špičkové novinky od Samsungu, konkrétně na novinky z řady Galaxy A. Pořad bude trvat zhruba hodinu a v rámci něj si povíme vše o novinkách, navíc si budete moci také soutěžit!

mobilecast #special – Vše o novinkách řady Galaxy A + soutěž

Podcast v audio formě

Čas si prozatím můžete zkrátit přečtením našich článků, v redakci jsme měli jak Galaxy A52, tak Galaxy A72, který právě testujeme. Musíme potvrdit, že novinky opravdu stojí za to. Ústupky nedělají opravdu v ničem, i designově se mohou rovnat i mnohem dražším kouskům.

Celým pořadem vás bude dnes 29. 4. 2021 v 16:00 hod. provázet Martin Pultzner, spolumajitel vydavatelství, stejně tak i Petr Holý ze Samsungu, kterého můžete znát z našich mobiledrinků.

Jak už možná víte, ten, kdo sleduje mobilecast naživo, má šanci na výhru mnohem vyšší. V tomto případě konkrétně trojnásobnou. Pokud tedy budete sledovat náš pořad živě, výhra bude mnohem pravděpodobnější. Partnerem mobilecastu special je společnost Samsung.

Pokud se budete chtít dozvědět o všech novinkách (a také soutěži) přednostně, sledujte naše sociální sítě! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze