Internet Explorer ve WP 8.1 Update 1 bude zobrazovat stránky lépe

18

Windows Phone se už brzy dočkají významného vylepšení pojmenovaného jako Update 1. Ten přinese spoustu změn nejenom do operačního systému, ale i do prohlížeče Internet Explorer. Ten by měl zvládat zobrazovat stránky lépe než v minulosti.

O dalších vylepšeních si můžete přečíst v tomto článku, podrobnosti k nim však stále vyplouvají na povrch. Jedna z nejdůležitějších se týká prohlížeče Internet Explorer. Pokud jej na této platformě používáte, pak jste se možná setkali s problémy: stránky nebyly vykresleny tak, jak by měly, a někdy na nich dokonce části chyběly. Prohlížeče konkurenčních platforem přitom daný obsah zvládnou bez problémů.

Nejčastější chyby starého Exploreru: špatná verze stránek nebo chybějící obsah.

Microsoft je v tom podle svých zástupců nevině. Jejich prohlížeč podporuje všechny standardy dané konsorciem World Wide Web. Chrome a Safari však implementovaly další funkce ve snaze zvýšit rychlost a pohodlí při mobilním prohlížení webu. A protože ovládá tato dvojice prohlížečů většinu trhu, většina tvůrců webových stránek se přizpůsobuje právě jim.

Tomu by však měl být po instalaci Update 1 konec. Kromě implementace nestandardních prvků byla také vylepšena identifikace prohlížeče, aby se do něj dostala preferovaná mobilní verze.

Zdroje: blogs.msdn.com

Diskuze ke článku
Majkýý
To ještě WP neumí? a pak že je to nejlepší systém :DDDD
jarda
3 roky trvalo, nez si zapamatoval hesla. Meli by hejbnout kostrou a ne jen o tom mluvit.
Velda
Hurá, už i IE podporuje nestandardní kraviny z Webkitu...
cardi
peperoni: ja vím o jednom jmenuje se HTCJirka mistr vsech mistru v tom co pises ze nevis ze to nekdo o tomto systemu rekl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze