Instagram pro Windows Phone se blíží, Nokia má už vlasní účet

4

Dlouho dobu šlo o toužebně vyhlíženou aplikaci. Operační systém Windows Phone byl právě kvůli absenci Instagramu terčem kritiky. Ta však brzy odezní. Společně s Nokií se totiž softwarovému gigantu Instagram podařilo získat i na svou stranu a již brzy se jej uživatelé dočkají.

Minulý týden se konala monstrózní akce Nokia World. Dočkali jsme se představení spousty nových Nokií, ale také novinek týkajících se softwaru. Tou nejvýznamnější bylo pro mnohé oznámení, že se na operačním systému Windows Phone 8 objeví mnoho nových aplikací, včetně Flipboardu nebo například populární aplikace Instagram. Ta slouží k rychlým úpravám pořízených fotografií a následnému sdílení na sociálních sítích. Příchod aplikace je naplánován na nejbližší týdny, což potvrzuje i sama Nokia.

Čtěte také: Instagram, Vine a Flipboard konečně pro Windows Phone 8

Včera tuto informaci zveřejnila na svém Twitteru americká pobočka Nokie. Brzký příchod potvrzuje také fakt, že má Nokia vlastní účet na Instagramu, na kterém lze již nyní nalézt první fotografie. Jakmile bude Instagram finálně dostupný v obchodě Windows Phone Store, budeme vás samozřejmě neprodleně informovat.

Zdroje: wpcentral.com.feeds