Instagraph pro WP je již dostupný, má však problémy s funkčností

7

Před několika málo dny jsme vám přinesli informaci o nové aplikaci pro Windows Phone, která umožní nahrávat fotografie do populárního Instagramu. Aplikace je již ke stažení na Windows Phone Store, ovšem uživatelé si stěžují na problémy.

Dlouhé čekání na oficiální Instagram pro Windows Phone vedlo společnost Venetasoft k vytvoření aplikace Instagraph, která cloudovou emulací Androidu umožní nahrávání fotografií do Instagramu. Aplikace je od včerejška ke stažení na Windows Phone Store, není ovšem zdarma, stojí 2,49 dolarů.

První den provozu byl ve znamení chyb, z nichž jedna je zcela zásadní - stává se, že fotografie jsou nahrány na zcela jiný Instagram účet. Je to kvůli tomu, že Instagraphu musíte svěřit své uživatelské jméno a heslo do Instagramu a vývojářům se v cloudu nějak "pomíchaly" fotografie a uživatelské účty, které k nim náleží. Další problémy jsou technického rázu, serverová část Instagraphu je přetížená, dlouho trvá nahrávání fotografií, případně vyskakují chybové hlášky o jeho nedostupnosti. Uvidíme jak to bude vypadat v následujících dnech.

Mimochodem, tipněte si v diskuzi, za jak dlouho bude aplikace z Windows Phone Store stažená na žádost Facebooku, který Instagram vlastní, určitě se mu nebude líbit, že na něm někdo jiný vydělává. Nebo si myslíte, že přežije až do doby, kdy bude oficiální Instagram dostupný?

Stáhnout Instagraph

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
vojta66
No v dobré víře jsem zakoupil, jelikož fotím rád, fotím často a fotím dobře :-) Ale teď jsem jaksi narazil, páč toto je průser. Aplikace je nespolehlivá, první fotku jsem na Instagram z L920 odeslal, druhou už ne a to trvá od včerejška. Na android i iOS je to zdarma a tady se za to platí a nefunguje to. Mimochodem z Instagraphu tu fotku - snad uploadujete na Instagram - ovšem už nedáte like jiným fotkám a ani si je neprohlédnete. To zase je třeba mít jinou aplikaci - např. WP Gram. No prostě opruz.
MaQuiN
Když jsem přecházel na WP8, docela mě štvalo, že není možnost jak na Instagram fotky nahrát. Dneska čtu, že už to možné je (nebudu se teď bavit o ,,dětských'' problémech, které aplikace má). Tak jsem se vydal na WP Store a ejhle! :) už nejde stáhnout, odkazuje mě to na USA verzi kde zase nemohu verifikovat platební kartu.

Může mi někdo pomoci?
MaQuiN
Dobře, můžeme tady opět hrát jako ovce hru na skvělej operační systém a být ironičtí jako prasa*a, a nebo se tu možná najde někdo bez předsudků a poradí ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze