Infinix pracuje na herním speciálu. Designem rozhodně zaujme a oslnit má i výkonem

Infinix pracuje na herním speciálu. Designem rozhodně zaujme a oslnit má i výkonem
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Primární snímač údajně bude oplývat 108 Mpx
  • Herní Infinix by mohl konkurovat značkám Poco a ROG výrobce ASUS

Značka Infinix si na českém trhu stihla vybudovat pověst výrobce, který umí nabídnout velmi zajímavou výbavu za solidní cenu. Infinix Note 30 Pro je ostatně jedním z nejlépe vybavených smartphonů ve své třídě s podporou 15W bezdrátového nabíjení, vlajkově tenkými rámečky kolem povedeného displeje či 68W nabíjením drátovým. Podle exkluzivních informací gsmarena.com však tento čínský výrobce nelení a momentálně pracuje i na herním speciálu s označením Infinix GT 10 Pro. Herní smartphone, který by mohl konkurovat Pocu a možná i ROGu výrobce ASUS, má navíc zabodovat také přívětivou cenou.


Infinix GT 10 Pro bude na první pohled velmi snadné rozeznat již díky designu, který částečně připomíná Nothing Phone. Z obrázků patrný je pak také speciální herní kabel se zakončením ve tvaru písmene „L“, jenž má umožnit pohodlné držení telefonu horizontálně, tedy během hraní. Další informace jsou poměrně kusé, primární snímač oplývá 108 Mpx a o výkon se postará procesor Dimensity, o jaký model se však přesně bude jednat v tuto chvíli nevíme. Hry, jako je PUBG či Free Fire, se údajně mají dočkat speciální optimalizace pro tento smartphone, aby byl zajištěn co nejpůsobivější herní zážitek.

O výkon se postará procesor Dimensity.

Novinka má být dostupná minimálně ve dvou barevných provedeních a dorazí s nadstavbou XOS 13 a operačním systémem Android 13. Zařízení má přitom obdržet minimálně jednu aktualizaci operačního systému Android a dva roky bezpečnostních záplat. Nakonec stojí za zmínku balení, jež bude možné použít rovněž jako „zesilovač zvuku“, krabička tak bude tímto způsobem také upcyklována. Zajímavě vypadající smartphone by měl být představen již v průběhu následujícího měsíce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze