Huawei Watch GT2 Pro budou chytré hodinky s až 14denní výdrží

2
Huawei Watch GT2 Pro budou chytré hodinky s až 14denní výdrží
Fotografie: winfuture.de
  • Budou mít kruhový AMOLED displej s jemným rozlišením
  • Tělo má být vyrobeno z nerezové oceli, zatímco pásky budou kožené, či umělé
  • Samozřejmostí má být senzor srdeční frekvence a mnoho sportovních aktivit

Honor dnes představil velmi zajímavé a schopné hodinky Watch GS Pro a pozadu nehodlá dlouho zůstat ani mateřský Huawei, což dokládají informace od winfuture.de. Huawei by měl ještě během září představit elegantní chytré hodinky Watch GT2 Pro. Díky poměrně masivnímu úniku se můžeme detailně podívat na vzhled hodinek s kruhovým AMOLED displejem, jehož rozlišení činí 454 × 454 pixelů. To má být poplatné 46mm variantě hodinek, avšak existovat má i o něco menší 42mm verze.

Huawei Watch GT2 Pro

Watch GT2 Pro budou vyrobeny z nerezové oceli a pásky výrobce připraví klasicky umělé a také luxusnější kožené. Hodinky nabídnou 32MB RAM a 4GB interní úložiště, díky kterému bude možné skrze Bluetooth 5.1 poslouchat hudbu, aniž byste museli být v dosahu se spárovaným telefonem. Nasazen bude proprietární operační systém, který by však měl plně zvládat notifikace z připojeného mobilu. Počítat můžete se senzorem srdečního tepu, zvýšenou odolností i dalšími nezbytnými senzory pro měření sportovních aktivit. Watch GT2 Pro mají zvládat monitorovat běh, jízdu na kole, plavání, hru golfu, tenis, gymnastiku či lyžování.

Zásadní informace se týká také baterie. Ve 46mm verzi má být akumulátor s kapacitou 455 mAh, což je slušná nabídka a výrobce bude údajně slibovat až 14denní výdrž na jedno nabití. Lákavou novinkou bude podpora bezdrátového nabíjení.

Chytré hodinky Huawei Watch GT2 Pro mají být dle v současnosti dostupných informací představeny za dva týdny. Cena prozatím není známa.

Diskuze ke článku
Johnny Grepp
Johnny Grepp
Nějak mi není jasné, co je na nich Pro. Zdají se být stejné jako GT2. Super by byla možnost odpovídat textově na zprávy.
Pavel Toman
Pavel Toman
Dokud si s nimi nezaplatím tak jsou k ničemu :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze