Huawei ukázal na Facebooku bílý supertenký Ascend P6

6

Už tento měsíc bychom se měli dočkat představení nového smartphonu střední třídy Huawei Ascend P6, který by se svou tloušťkou 6,2 milimetrů měl patřit k nejtenčím telefonům na trhu. Po nedávném úniku špionážních fotografií nyní samotný Huawei zveřejnil fotografii svého chystaného modelu na Facebooku.

Fotografie ukazuje nejen tenkost těla telefonu, ale i povedený design s citem pro detail. Výsledkem tak je velice atraktivní smartphone, který vypadá na víc než střední třídu.

Čtěte: Huawei za týden v Londýně představí důležitou novinku (video)

Telefon dostane 4,7" displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Uvnitř telefonu se bude skrývat čtyřjádrový procesor K3V2 taktovaný na 1,5 GHz, který doplňují 2 GB RAM, což je velice příjemná hodnota. Interní paměť bude mít kapacitu 8 GB. Z dalších parametrů ještě známe rozlišení zadního fotoaparátu, které by mělo mít hodnotu 5 megapixelů. Telefon poběží na poslední verzi Androidu 4.2.2 Jelly Bean, který Huawei doplní firemní nadstavbou Emotion UI 1.6.

Tip: Huawei Ascend P6 na další fotografiích (aktualizováno)

Představení telefonu je plánované již za týden, 18. června, v Londýně. Cena telefonu není zatím známa, ale spekuluje se, že by se měla pohybovat kolem 330 dolarů (cca 6400 Kč).

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
kotlik
Taková ultimatni vybava za 6 400 ? Skvělé
Hany
Az na ten K3V2 by to byl super telefon ale s jejich odladenosti systemu to bude des. Vykonove jak android za 3000.
Alejandro Marquéz
Škoda, že nemá o něco menší displej (do 4,3).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze